Fedélzeti gyerekbemondót keres a Lufthansa

Repülni szerető gyerekeknek hirdet pályázatot a Lufthansa. A győztes a kabinszemélyzet tagjaként, élőben üdvözölheti az utasokat egy Lufthansa-járat fedélzetén, amelyen szüleivel együtt utazhat.

A légitársaság családi versenyén a legötletesebb üdvözlő szöveget előadó gyerek jegyet nyer a Lufthansa egyik európai járatára maga és két felnőtt kísérője számára - olvasható a légitársaság közleményében.

Bildagentur-Online/kröner / Northfoto

 A részvétel egyszerű: az érdeklődő 6 és 10 év közötti gyerekek szülői engedéllyel, 2016. január 11. és 29. között regisztrálhatnak a pályázat webhelyén, és ide tölthetik fel a saját maguk által kitalált fedélzeti üdvözlő szöveg videó- vagy hangfelvételét. Az előválogatáson a Lufthansa szakértőiből álló zsűri a 15 legjobb üdvözlő szöveget választja ki, amelyek közül nyilvános internetes szavazás alapján hirdetik majd ki a győztest. A győztes ezt követően élőben üdvözölheti majd az utasokat azon az általa kiválasztott európai Lufthansa-járaton, amelyen a pályázat díjaként szüleivel együtt utazhat.

Az elmúlt évben több mint 750 ezer gyermek és tinédzser utazott a légitársaság járatain. A légitársaság ezen az oldalon több hasznos tippet és tanácsot is összegyűjtött a gyerekekkel repülés megkönnyítésére. De mi is írtunk már arról, mivel köthetjük le az örökmozgó ovisok figyelmét, és hogyan minimalizáljuk a gyerekhiszti esélyét a gépen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek