Áprilistól Gran Canariára is repít a Ryanair Budapestről

Áprilistól Gran Canariára is repít a Ryanair Budapestről.

Garantáltan kellemes időjárás és garantált biztonság fogadja azokat az utasokat, aki az izraeli Eilat tengerparti üdülőhelyére utaztak a mai napon a Ryanair Ovda repülőtérére tartó új járatával. A máris szinte teljesen teltházas gép az eilati partvidék közelében lévő repülőtérre viszi az utasokat a Sínai-félsziget déli részén - olvasható a Budapest Airport közleményében.

Napfény, pálmafák, tenger – ez a három legfontosabb ismérve a Vörös-tengeri üdülőhelyeknek, amelyek éppen akkor a legnépszerűbbek, amikor Európában a tél az úr. Izrael egyetlen és legszebb Vörös-tengeri nyaralóhelye immár karnyújtásnyi közelségbe került a Ryanair utasai számára, akik mostantól hetente két alkalommal utazhatnak Budapestről közvetlenül a Sínai-félsziget déli részére közvetlen járattal. A Ryanair ovdai járata szerdán és szombaton közlekedik és 11.35-kor illetve 11.00 órakor indul Budapestről, majd rövid forduló után 19.40-kor illetve 19.05-kor érkezik vissza Budapestre. Az új járattal a Budapestről induló utasok számára immár három légitársaság kínál menetrendszerű utakat Izraelbe.

Gran Canaria szigete, Puerto de Mogan városaFotó: Jtb photo / Europress / Getty

Az ovdai járat elindításának napján jelentette be a Ryanair, hogy egy másik meleg tengeri üdülőhelyre, a Kanári-szigetekre is indít repülőgépet heti egy alkalommal 2016. április 3-tól, azaz a jövő nyári menetrendi időszak kezdetétől. A Ryanair gépe Budapestről Gran Canaria szigetére, vagyis Las Palmas repülőterére indul a magyar fővárosból.

Október 30-án a Wizz Air is elindította Tenerifére, a Kanári-szigetcsoport legnagyobb szigetére tartó járatát. A Wizz az új útvonalon kezdetben hetente két járatot üzemeltet hétfőnként és péntekenként.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek