Hatezerből Korfura: holnap éjfélig foglaljon!

A Ryanair Korfun nyitotta meg legújabb bázisát, az új Budapest-Korfu járat pedig 2015. április 28-tól közlekedik, hetente egy alkalommal, a Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendje részeként. Az új korfui járatot árengedménnyel ünnepli a légitársaság.

A Ryanair új korfui járatának bejelentését azzal ünnepli, hogy 19,99 eurótól (6200 forinttól) kezdődő áron kínál ülőhelyeket novemberi és decemberi utazási időpontokra. Ezek az akciós árú jegyek holnap (2015. okt. 15. csütörtök) éjfélig kaphatók, olvasható a Budapest Airport közleményében.

Fotó: Budapest Airport

 A Ryanair 2016-os nyári menetrendje így négy új útvonallal - Korfun kívül Koppenhága, Malaga, és Málta – gazdagodott, így most összesen 18 desztinációt kínál, heti 97 járattal, évi 1,7 millió utas részére, mintegy 1300 lokális munkahelyet támogatva a budapesti repülőtéren.

A légitársaság ezenkívül plusz járatokat indít Dublinba, heti 7 helyett 9 járat közlekedik.

A Ryanair folytatja a "Mindig javulunk" programot, amelynek keretében új bázisokat, új személyre szabott honlapot, új appot, új kabinbelsőket, új személyzeti egyenruhát, és még jobb fedélzeti ellátást kínál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek