Hugh Jackman lett a Qantas nagykövete

Hugh Jackman lett a Qantas nagykövete, ami a jövőben főleg az ausztrál légitársaság közösségi projektjeiben való részvételt jelenti a színész számára - írja a skift.com.

Fotó: Qantas


Hogy milyen jellegű feladatokról van szó pontosan, azt még nem tudni, de az egyébként évek óta veszteséges légitársaság sokat remél a színész reklámértékének ezúttal a turizmusra ható képességében is. A harminc éve sikeres színészkarriert maga mögött tudó Jackman nemcsak az X-Man sorozat Farkasaként, a Van Helsing című film, vagy a Kate és Leopold szerepei miatt népszerű hazájában, de azért is, mert bárhova is utazik a forgatások alatt, mindig lelkesen mesél hazájáról.
"A Qantas egy nagyszerű légitársaság, hasonlóan nagyszerű emberekkel, akik méltóan képviselik gyönyörű hazánk értékeit. Alig várom, hogy együtt dolgozhassam a légitársasággal abban a közös projektben, amelyben Ausztrália legszebb tájainak és turisztikai desztinációinak viszem hírét Ázsiába, Egyesült Államokba és szerte a világon" - idézi Hugh Jackman lelkes szavait a Skift.com.

Alan Joyce, a Qantas légitársaság vezérigazgatója a közös munka elindulásáról szóló sajtótájékoztatóján elmondta, hogy Jackmanra azért esett a választásuk, mert minden olyan tulajdonsága megvan, amiért egy ausztrált bárhol a világban szerethetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek