Nem engedték fel a gépre, mert túl sápadt volt

Nem engedték fel a gépre, mert túl sápadt volt

A skótok feltehetően már hozzá vannak szokva azokhoz a megjegyzésekhez, amiket a sápadtságuk miatt kapnak, de a 14 éves Grace Wain arra biztosan nem volt felkészülve, hogy épp Angliában fogják feltartóztatni emiatt – ráadásul a reptéren.

A lány és családja épp Manchesterből készült a Maldív-szigetekre az Etihad légitársasággal, amikor az egyik alkalmazott kiszúrta a vörös hajú, világos bőrű lányt és elkezdett aggodalmaskodni a sápadtsága miatt – írja a Roadwarriors. Grace és a családja hiába hivatkozott arra, hogy ők szimplán csak így néznek ki, a légitársaság ragaszkodott hozzá, hogy háziorvosi igazolással bizonyítsák, hogy Grace valóban alkalmas a repülésre, azok után is, hogy egy reptéri mentőssel már megvizsgáltatták a lányt.

A családnak szerencséje volt, és sikerült elérniük az orvost, aki egy egysoros levélben biztosította az Etihadot a lány egészsége felől. A Wain család számára azonban még így is sikerült tönkretenni a nyaralást, a történtek után ugyanis a légitársaság még két bőröndjüket is elvesztette. Az Etihad utólag kiadott közleménye szerint bocsánatot kértek az utasoktól és kompenzálni fogják őket az incidens miatt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek