Újra lesz közvetlen járat Debrecenből Olaszországba

Újra lesz közvetlen járat Debrecenből Olaszországba

A Wizz Air bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Milánó Bergamóba október 25-én, kezdetben heti két járattal.

Korábban a – budapesti járat esetében még mindig használt – Milánó Malpensa repülőtérre közlekedtek Debrecenből a Wizz Air gépei, de ezt az útvonalat az alacsony kihasználtsága miatt 2013 áprilisában kivezették. 2015. október 25-től azonban újra közvetlen járattal juthatnak el Kelet-Magyarország lakói Észak-Olaszországba. A bergamói Orio al Serio a Milánó Malpensa repülőtér népszerű alternatívája, több európai fapados is üzemeltet ide járatokat. Az új útvonal segítségével Magyarország második legnagyobb városának utasai könnyebben felkereshetik az alpesi régiót, az ott található világszínvonalú sípályákat, valamint Milánót is. Milánó belvárosa shuttle busszal 5 euróért elérhető Bergamóból.

 

A milánói dómFotó: Bryce Edwards / flickr

Emellett az új járat azt is lehetővé teszi, hogy Debrecen úti célként népszerűsítse magát az észak-olaszországi fogyasztók körében. Jegyek irányonként 5990 forinttól már foglalhatók a légitársaság weboldalán. Ha pedig tippeket keres, hogy mit nézzen meg Milánóban, mindenképp olvassa el ezt és ezt a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek