Hamarosan Ryanairrel repülhetünk New Yorkba?

Hamarosan Ryanairrel repülhetünk New Yorkba?

A legismertebb európai fapados, az ír Ryanair öt éven belül elindíthatja szuperolcsó transzatlanti repülőjáratait. A Mashable.com úgy tudja, összesen 14 európai és amerikai várost kötének össze – többek között New Yorkot, Bostont, Chicagót, Miamit, Londont, Dublint és Berlint.

Az árak 14 fontnál (azaz körülbelül 6 ezer forintnál) kezdődnének utanként, de ahogyan az a diszkont légitársaságoknál megszokott, a jegyeknek csak egészen kis töredékéhez lehet majd ilyen olcsón hozzájutni. (Tengerentúli járatokon pedig nyilván lesz az embernek feladott poggyásza, és étlen-szomjan sem olyan jó 8-10 órákat eltölteni, ezek pedig mind pluszköltséggel járnak majd.)

"A Ryanair egyelőre annyit közölt a tervről, hogy már tárgyalnak repülőgépgyártókkal a transzatlanti repülésre alkalmas gépek vásárlásáról" – írja az Index. A fapados közleménye szerint bejelentésükben nincsen semmi meglepő, terveik az európai piac fejlődéséből logikusan következnek: az európaiak Amerikába, az amerikaiak pedig Európába vágynak, lehetőleg minél olcsóbban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek