» Útra kész

Ismét Budapesté Kelet-Európa legjobb reptere

| | Nem érkezett még hozzászólás

Egymás után másodszor szerezte meg a Budapest Airport a Skytrax brit légiközlekedési elemző cég felmérésén a legjobb kelet-európai repülőtérnek járó díjat. Az utasok véleményének összesítésén alapuló rangos elismerést Huszka Péter, a Budapest Airport forgalmi igazgatója vette át a Párizsban zajló Passenger Terminal EXPO 2015 nemzetközi szakkiállításon.

A hazai légiközlekedés óriási sikere, hogy 2014 után idén is a régió legjobb repülőterének választották az utasok a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret.

„Mindig kiemelkedő jelentőségű, ha egy ilyen tekintélyes díjat többször is sikerül elnyerni. Ez a mi esetünkben visszaigazolja azt a figyelmet, amit a budapesti repülőtér fordít utasaira és elismeri a teljes repülőtéri személyzet kiváló teljesítményét.” – fogalmazott Huszka Péter, a Budapest Airport forgalmi igazgatója a díj átvétele után. Mint elmondta: „Teljes mértékig hiszünk abban, hogy az egyre szélesebb körű kínálatunk és szolgáltatásaink hozzájárulnak az utazás élményéhez. A díj ismételt odaítélése megerősít bennünket abban, hogy jó úton haladunk és innovatív szemléletünk elismerésre talált utasaink körében, számunkra pedig ez a legfőbb mérce.”

A nemzetközi légiközlekedési minőségvizsgáló és tanácsadó cég, a brit Skytrax független utaselégedettségi felmérése a világ legnagyobb, független szakmai felmérése, melyben idén világszerte 550 repülőtér vett részt.

A szavazás összesen harminckilencféle kategóriára terjed ki, melyekkel a repülőtéri szolgáltatások minőségét és a termékek minőségét ellenőrzik az indulástól egészen az érkezésig. A minősítést az utasok anonim, egységes szavazási rendszerben leadott véleménye alapján határozzák meg.

A 2015 World Airport Award 112 ország 13 millió utasa által 2014. május és 2015. január közötti időszakban kitöltött kérdőív eredményein alapul. A Budapest Airport az elmúlt évben először végzett régiós verseny élén, amit 2015-ben sikerült megtartania. Az idei Skytrax-díj egyúttal a budapesti repülőtér régiós népszerűségének az emelkedését is jól tükrözi.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
2 napja
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
12 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
12 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
14 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.