» Útra kész

Bővül a diszkont-portfólió a Lufthansánál: itt a Eurowings

| | Nem érkezett még hozzászólás

A berlini Nemzetközi Turisztikai Börzén (ITB) indult el a hivatalos jegyértékesítés a Eurowings 2015. október 25-től közlekedő rövid és hosszú távú járataira.

A Germanwings egy minőségi, diszkont modellben működő légitársaságként, diszkont márkaként pozicionálta magát Németországban és Európában. Erre épülve a termékportfólió a kontinensen belüli és interkontinentális, ponttól pontig utazások szegmensével bővül. Eurowings nevű vállalata ernyőmárkaként fogja majd össze az eddigi európai és belföldi útvonalakat és az interkontinentális járatokat.

A 2015/16-os téli menetrendben már megtalálhatók a Dubaiba, a thaiföldi Bangkokba és Phuketre, valamint a Karibi-térségben található Varaderóba, Bridgetown-ba és Punta Canaba közlekedő járatok.

A Eurowings Németországon kívüli első állomáshelye Bécsben lesz. A flottabővítés első lépéseként a 2015/16-os téli szezonban két Airbus 320-as repülőgép kezdi meg a működést európai útvonalakon, és a flotta néhány éven belül fokozatosan 7 repülőgépre bővül. A gépeket a Lufthansa és a Turkish Airlines vegyesvállalataként működő SunExpress Deutschland saját légiutas-kísérő és pilóta személyzetével működteti Eurowings márkanév alatt.

„Az 'új Eurowings' stratégiánkkal szeretnénk megerősíteni pozíciónkat a ponttól-pontig utazási szegmensben” – mondta Karl Ulrich Garnadt, a Lufthansa ügyvezető igazgatója és a Lufthansa AG igazgatóságának tagja. „ A Germanwings koncepcióval pedig már bizonyítottuk, hogy a jó minőség sikeresen összeköthető az alacsony árakkal. Az 'új Eurowings' koncepció kiterjesztett útvonalhálózatán is ezt kívánjuk megvalósítani” – folytatta Garnadt.

Az 'új Eurowings' kontinentális járatainak tarifái megfelelnek majd a Germanwings 2013-ban bevezetett à la carte koncepciós elven működő árazásának: itt is a rendkívül népszerű „BEST”, „SMART” és „BASIC” szolgáltatások és tarifák lesznek érvényesek. A három kategóriakülönböző szintű szolgáltatáscsomagot tartalmaz. A Eurowings interkontinentális járatai a Köln/Bonn Repülőtérről indulnak, a legolcsóbb jegyek a hosszú távú járatokra útvonalanként már 99,99 eurós ártól foglalhatók.

Újabb cikkünk ebben a témában:

Nem lesz többé Germanwings - 2015.05.06.
A Germanwings beolvasztását állítólag már régóta tervezik, de valószínűsíthető, hogy a márciusi katasztrófa után határozott úgy végleg a Lufthansa, hogy nem szerepelteti tovább a piacon a márkanevet.
Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
12 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.