Meztelenre vetkőzött a detektorkapunál

Meztelenre vetkőzött a detektorkapunál

Aki repült már, minden bizonnyal az utazás egyik legbosszantóbb epizódjának érzi a biztonsági ellenőrzést, amikor neki kell állni vetkőzni, cipőt, övet letenni, és egy rövid időre meg kell szabadulni a fémtárgyaktól is.

Több hírforrás is beszámol róla, hogy egy férfi a szentpétervári Pulkovó reptéren olyan komolyan vette a procedúrát, hogy teljesen meztelenre vetközött a detektorkapun való átlépéshez. A Daily Mail cikke szerint a sztriptíz valószínűleg egy az ellenőrzés miatti frusztrációra adott sajátos válasz, mindenesetre a személyzet sem igen tudott mit kezdeni a szituációval.

A videó tanúsága szerint a férfi előbb gondosan levette és összehajtogatta az átvilágításhoz minden ruhaneműjét, az egyetlen problémás tárgyat, egy karórát pedig csak az utolsó pillanatban jutott eszébe a tálcára rakni.

Meg nem erősített pletykák szerint a férfi, aki egész idő alatt úgy viselkedik, mintha mi sem történne, valójában a repülőtér IT-osztályának egyik munkatársa. Akár így, akár úgy, a váratlan „full monty" minden bizonnyal feldobta kicsit a fásult biztonságiak, a járatra váró utasok és az internet népének egysíkú napját.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek