» Útra kész

Négy napja maradt, hogy megmondja, melyik a legjobb légitársaság

| | Nem érkezett még hozzászólás
Az elmúlt két évben a Qatar volt az abszolút befutó, vajon idén is fontosabb lesz a minőségi kiszolgálás az olcsó jegyáraknál? Vagy 2014 a fapadosok éve volt? December 31-ig még szavazhat!

Újra az ország kedvenc légitársaságát keresi a Travelo és a Repjegy.hu. A december végéig tartó online felmérésben bárki részt vehet, csupán értékelnie kell legutóbbi repülőútjait. 2012-ben és 2013-ban is a Qatar Airways győzedelmeskedett, kíváncsiak vagyunk, idén is fontosabb lesz-e az olcsó jegyáraknál a minőségi kiszolgálás és a stewardessek mosolya.

"Vígjátékokat, úti élményeket és rajzfilmeket nézhettünk egész úton, a fel/leszállás kivételével, ez kellemes volt. A pilóták profik, a személyzet segítőkész volt, mi csecsemővel utaztunk, kaptunk párnát, takarót. Csak az ülés volt nagyon szűk kettőnknek a bébivel. Az ellátás törpe nasi és kis üdítő, kiszálláskor csokiszívecskét is kaptunk" - írja az Air Berlin egy korábbi utasa. "Jó volt az út! Amszterdam kivilágítva gyönyörű! A fel és leszállás is zökkenőmentes volt!" - írja egy KLM-utas. "A menetidőket sosem tudják tartani, és folyamatosan drágul a jegy, de ettől eltekintve kényelmes utazás volt" - írja a Wizz Air egyik utasa. Egyetért velük? Vagy éppen ellenkezőleg? Írja meg Az én légitársaságom 2014 honlapján!

A szöveges vélemény mellett  a résztvevőnek meg kell adni a repülőút adatait, valamint pontozni kell a járatot üzemeltető légitársaságot több szempont (például a menetrend, légiutas-kísérők munkája, ár-érték arány) alapján. A legjobb légitársaságot az értékelések összesítésével, az egyes kategóriákra érkezett pontszámok összegzése alapján választják ki. Az értékelésen azok a légitársaságok vesznek részt, amelyekre legalább ötven értékelés érkezik. Az összesített eredményeken kívül az egyes kategóriák értékeit is összesítik.

Az végeredményt január végén hozzák nyilvánosságra, véleményt írni és pontozni december 31-ig ide kattintva lehet.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Advent Németországban Ahol ízlelőbimbóinkat a karácsonyi sütemények, a forralt bor és a helyi specialitások kényeztetik.

Delawer élménybeszámolót írt
Egy élhető város
3 napja
Delawer új galériát hozott létre
Amszterdami séta
3 napja
Lilla79 élménybeszámolót írt
Az ezeregyéjszaka meséi Marokkóban
5 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 30-31. nap
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.