Új útvonalakat indít a Wizz Air Budapestről Hurghadára és Algheróba

Új útvonalak a Wizz Airnél: 2015 nyarától az egyiptomi Hurghadára és az olaszországi Algheróba repül a fapados légitársaság.

A Wizz Air hétfőn bejelentette, hogy új útvonalakat tesz elérhetővé Budapestről az egyiptomi Hurghadára valamint az olaszországi Algheróba a 2015-ös nyári menetrendjében. Az új útvonalak üzemeltetését május 16-án illetve június 15-én kezdi meg - áll a társaság közleményében.

Jegyek már foglalhatók az új hurghadai és algherói útvonalakra a társaság honlapján, a viteldíjak 10 990 forintnál kezdődnek.

A légitársaság 2015-ös nyári menetrendje a most bejelentett útvonalakon túl két további új desztinációt is elérhetővé tesz Budapestről, Lisszabont és Maastrichtot, továbbá megemelt járatsűrűsséget kínál olyan desztinációkra mint London Luton, Milánó Malpensa és Barcelona - írja közleményében a légitársaság.

Ami pedig a Wizz Air felvásárlásáról felröppent híreket illeti, Váradi József vezérigazgató leszögezte: ha egy üzlet jól megy, nem meglepő, ha mások is érdeklődnek iránta, ám nem állnak tárgyalásban semmilyen befektetővel - írja ezt már a turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek