» Útra kész

Bemutatta kényelmes turistaosztályát a Lufthansa

| | Nem érkezett még hozzászólás

A Lufthansa 2014 márciusában mutatta be új utasosztályát, a Premium Economy-t, ami felár ellenében nagyobb kényelmet ígér utasainak. A légitársaság egy hétig Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren mutatja be Premium Economy modelljét, így 2014. szeptember 5-12. között az A4-A5 kapuk előtt a magyar utasok is élőben megnézhetik és kipróbálhatják az új üléseket - áll a légitársaság közleményében.

Az új ülések repülőgéptípustól függően akár 3 centiméterrel is szélesebbek lehetnek a korábbiaknál, oldalirányban pedig mintegy 10 centiméterrel megnő a rendelkezésre álló hely annak köszönhetően, hogy minden ülésnek saját karfája van és az üléseket központi konzol választja el egymástól. A háttámla mélyebbre dönthető, mint korábban, az egymás mögötti ülések vízszintes távolsága pedig 97 centiméter.

A fentieknek köszönhetően közel másfélszer akkora hely áll az utasok rendelkezésére, mint a hagyományos turistaosztályon. A fejtámla pontosan a kívánt magasságra állítható, sőt a még nagyobb kényelem és a jobb alátámasztás érdekében oldalra is hajtható. A kényelmet a második sortól kezdve állítható lábtartó, az első sorban pedig – technikai okoknál fogva – integrált lábtámasz teszi még teljesebbé. Az ülések körüli praktikus megoldások közül a pohártartó, az elektromos csatlakozóaljzat és az utas holmijainak elhelyezésére bőségesen elegendő rakodótér is hozzájárul a nyugodt utazáshoz.

A fedélzeten a prémium turistaosztály utasai emelt szintű kiszolgálásban részesülnek. A személyzet üdvözlő itallal várja őket, továbbá saját vizes palackot és praktikus utazási kellékeket tartalmazó, exkluzív kényelmi csomagot is találnak ülésük mellett. A porcelán étkészletben felszolgált ételek minősége is az új fedélzeti osztály színvonalához igazodik.

Az utasok az előttük lévő ülés háttámlájába szerelt, saját érintőképernyőn válogathatnak a fedélzeti szórakoztató kínálatból. Ezt távvezérlő segítségével is megtehetik, amely egyben a videojátékok vezérlőjeként is szolgál. A repülőgéptípustól függően 11-12 hüvelykes (28-30 cm) képernyő legalább 2 hüvelykkel nagyobb, mint a turistaosztályon. A szórakoztató kínálatot a magazinok és napilapok választéka teszi teljessé.

A Lufthansa prémium turistaosztálya az üzleti és a hagyományos turistaosztály között, jól láthatóan elkülönítve helyezkedik el a gépen. Belső tere a repülőgép típusától függően 21-52 üIést tartalmaz. Egy éven belül 3600 ülés beszerelését tervezik 106 nagy távolságon közlekedő repülőgépbe, így a jövőben évente több mint 1,5 millió utas próbálhatja ki az új üléseket.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
4 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
4 napja
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.