Lisszabonba és Maastrichtba is repül tavasztól a Wizz Air

Tavasztól új desztinációk a Wizz Airnél: Lisszabonba heti két alkalommal, Maastrichtba négyszer lehet majd eljutni a fapados társasággal. Májusban egy újabb Airbus-szal is bővülnek Budapesten.

Hétfőn bejelentette a Wizz Air, hogy új útvonalat indít Lisszabonba és Maastrichtba március 30-án és május 15-én. Lisszabonba hétfőn és pénteken repül majd a társaság, míg Maastrichtba hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap.

A légitársaság emellett tovább bővít Budapesten: 2015. május 15-től egy újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel kilencre emeli a Budapesten állomásoztatott gépei számát.

 

Fotó: Girgasz Peter / Wizzair

A Wizz Air számos népszerű útvonalán bővíti menetrendjét, összesen heti 17 járattal. A légitársaság kapacitásbővítése a várakozások szerint 15 százalékos bővülést jelent majd 2015-ben az előző évhez képest – áll a társaság közleményében.

A Wizz Air ezzel 21 országban 37 desztinációt tesz elérhetővé a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, azaz fapadosa; 53 darab Airbus A320 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 300 útvonalat kínál 18 bázisról, 101 desztinációra, 36 országba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek