» Útra kész

Új remény a reptérről későknek: két új automata

| | Nem érkezett még hozzászólás
Egyszerűen, és nem túl drágán kerülheti ki a sort bárki a budapesti repülőtéren a Fast Track, a vagyis gyorsító sáv használatával. Pár napja raktak ki két új automatát a biztonsági ellenőrzés bejáratához, amiknek leginkább a késők fognak örülni.

A Budapest Airport termináljain közvetlenül a biztonsági ellenőrzés bejárata előtt a napokban helyezték üzembe azt a két jegykiadó automatát, melyek segítségével másodpercek alatt hozzáférhető lesz a gyorsító sáv. A Fast Track szolgáltatásra jogosító voucher-eladóhelyek mostantól közvetlenül az utasbiztonsági ellenőrzés bejáratánál is megvásárolhatók.

Ez a szolgáltatás - melyet a 2A-n és a 2B-n is elhelyeztek - minden utas számára elérhetővé válik az utasbiztonsági ellenőrzés során egyéni döntés vagy légitársasági jogosultság alapján - áll a Budapest Airport közleményében.

Az is kevesebb gondot jelenthet így, ha valaki a járat indulása előtt a javasolt két óránál később érkezünk a repülőtérre. A csúcsidőszakokban a lehető legkényelmesebb módja a sorban állás elkerülésének ugyanis az ún. Fast Track, vagyis gyorsítósáv igénybe vétele az utasbiztonsági ellenőrzésen.

A korábban csak a business vagy első osztályon utazóknak kijáró kényelmi szolgáltatást a Budapest Airport két évvel ezelőtt valamennyi utas számára elérhetővé tette (jelenleg 1500 forintos áron). A gyorsító sáv így elérhetővé vált a turista osztályú jeggyel, vagy a diszkont légitársaságoknál vásárolt jeggyel utazók számára is, amennyiben külön megvásárolták ezt a szolgáltatást.

A Fast Track automatáknál készpénzzel (bankjegy, érme), bankkártyával vagy érintés nélküli kártyás (paypass) fizetéssel lehet fizetni.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Norka78 új galériát hozott létre
Grandtour of Scotland
1 napja
Norka78 élménybeszámolót írt
Skócia vonattal 4 nap alatt
1 napja
kynanggame új galériát hozott létre
Kỹ Năng Game
2 napja
rallymax élménybeszámolót írt
Egy vasútfotós kalandjai - Kétszer egy perc
3 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.