A New York Times szerint Budapest menő úti cél huszonéveseknek

A New York Times 2016. november 13-ai utazási melléklete a magyar fővárost az előkelő 11. helyen ajánlja azok között a helyszínek között, amelyeket a huszonéveseknek okvetlenül fel kell keresniük.

A lap "20 hely, ahová el kell menni huszonévesen" című cikkében a fürdőket és kávéházi kultúrát emeli ki a magyar főváros attrakciói közül, írja a turizmusonline.hu.

 

Fotó: Vanik Zoltán - Budapest By Night

Azt is kiemelik, hogy a fiatal amerikaik megszólításához nem elég a romkocsmák világának bemutatása, a mai amerikai huszonévesek ugyanis egyre tudatosabban választanak úti célt.

Az úti élmények szerzése mellett az is fontos számukra, hogy a felkeresett desztinációról minél többet megtudjanak, kultúráját és a történelmét is jobban megismerjék.

A New York Times hétvégi utazási melléklete több mint 1,5 millió olvasót ér el. A lap több technológiai változtatást is végrehajtott ebben az évben. Összefogott pl. a Google-lal, ezzel új virtuális tartalmakat tett elérhetővé olvasói számára. Ugyanennek a megújulási folyamatnak a része az is, hogy fúzióra lépett a legtekintélyesebb amerikai bloggereket tömörítő szervezettel, a Hello Societyvel.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek