Ingyen végignézheti a New York-i MoMA összes eddigi kiállítását

Ingyen végignézheti a New York-i MoMA összes eddigi kiállítását

"New York legjobb művészeti múzeuma haladóknak:a MoMA. Az ötödik és a hatodik sugárút között, az 53. utcánál található a Museum of Modern Art, vagy ahogy mindenhol rövidítve látni: a MoMA. Ha szívesen nézeget Matisse, Van Gogh, Seurat, Cézanne, Picasso képeket, szereti Warhol és Roy Lichtenstein stílusát, akkor ott a helye! A modern dizájn és építészet rajongójaként szintén. Belépő felnőtteknek 25 dollár" – írtuk New York-kalauzunkban.

 És bár a világért sem beszélnénk le senkit egy New York-i utazásról, ha csak és kizárólag a MoMA miatt indult volna útnak, nyugodtan maradhat otthon a kanapén, és spórolhat 25 dollárt. (Meg repjegyet, szállást, satöbbit.) A művészeti múzeum ugyanis az összes kiállítását online elérhetővé tette – teljesen ingyen. Mivel a múzeum 1929 óta fogadja látogatóit, rengeteg műtárgyról van szó. A Mentalfloss ráadásul azt írja, nem csak festményeket, installációkat vagy éppen szobrokat lehet megnézni, de különleges filmeket is.

Így összesen hetvenezer műalkotást nézhetünk végig, ezzel a MoMA a világ egyik legjobb múzeuma, aminek meglátogatásáért még az otthonunk küszöbét sem kell átlépnünk.

Az otthonról turistáskodás híveinek sok szeretettel ajánljuk még a Google Streetview-val bejárható tájakat Hortobágytól Mongólián és a Wieliczka sóbányán át egészen a Tádzs Mahalig. Valamint, a Google újdonságát, az Arts and Culture alkalmazást, amivel híres múzeumokat és street artokat is felfedezhetünk az otthonunk melegéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek