» Talpraesett Turista

Programokat ajánl Miskolc új hűtőmágnesként használható okoskártyája

| | Nem érkezett még hozzászólás
Egy hűtőmágnes, amely közlekedési turistajegy, fürdő-, állatkert- és múzeumbelépő, a hűtő oldalára rakva pedig egy komplett eseménynaptár. Új turisztikai okoskártya Miskolcon.

Miskolc új kártyája teljesen újraértelmezi a turisztikai kártya fogalmát és felhasználásának módját. A Miskolc Pass gyerekkártya ugyanis egy hűtőmágnes, amely a lejárat után a hűtőszekrény dísze lehet.

Fotó: Miskolc TDM

A Miskolc Pass gyerekkártya egy alkalomra ingyenes belépőt tartalmaz a Barlangfürdőbe és Miskolc strandjaira, a Diósgyőri várba, a Miskolci Állatkertbe és a város múzeumaiba, ezen túl pedig közel száz kedvezményes szolgáltatásra jogosít. A kártya különlegessége, hogy Smart QR kód alapú, így a kártya érvényességi ideje alatt a tulajdonosa a QR kódra kattintva egy jól használható interaktív térképen tájékozódhat Miskolc látnivalóiról, a kártya lejárta után pedig Miskolc aktuális eseménynaptárából válogathat. Mivel Miskolcon 6 éves kor alatt ingyenes a közösségi közlekedés, ezért a kisebbek számára közlekedési kedvezmény nélküli gyerekkártyát is árusítanak.

A magyar szakemberek által kifejlesztett Smart QR kód alapú Qard kártyarendszer előnye, hogy online is megvásárolható és aktiválható a www.miskolcpass.com oldalon. Ebben az esetben PDF-ben kapja meg a vevő a kártyát, még kinyomtatni sem kell, hiszen a QR kódot telefonon felmutatva is érvényes. Ebből a szempontból a miskolci turisztikai kártya jelenleg a világ legkörnyezettudatosabb, „legzöldebb” kártyája.  

A Miskolc Pass gyerekkártya augusztus végi indulása nem véletlen: míg nyáron elsősorban a fürödni vágyók érkeznek Miskolcra, az őszi időszak a rövidebb-hosszabb családi kirándulások, bükki túrák ideje, amikor a Miskolcra látogató családok a kirándulós helyeket részesítik előnyben – pl. a Miskolci Állatkertet, a Diósgyőri várat, Lillafüred barlangjait vagy éppen a belváros családbarát, interaktív múzeumi kiállítóhelyeit. Ezek mindegyike ingyenesen kereshető fel a Miskolc Pass kártyával, így egy-egy család akár több tízezer forintot is spórolhat egy hosszú hétvégés program vagy egy őszi szünetre tervezett pár napos pihenés során.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
9 napja
Mikeve új galériát hozott létre
Mátrai kalandozások - 1 nap
11 napja
Mikeve élménybeszámolót írt
Mátrai hosszú hétvége - 1 nap
11 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.