» Talpraesett Turista

Így utazhat féláron a Szigetre

| | Nem érkezett még hozzászólás
50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START a Szigetre utazóknak. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a belépő (karszalag) felmutatásával, vagy az alkalmi menettérti jegy rendezvény helyszínén történő lebélyegeztetésével érvényes.

A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, Kelenföld és Kőbánya-Kispest állomásra, olvasható a társaság közleményében.

A Sziget Fesztiválra való utazás, illetve hazautazás során zsúfoltság alakulhat ki egyes vonatokon, ezért a MÁV-START helyjegyváltást javasol. 

Fotó: Máthé Zoltán, MTI

A legfontosabb tudnivalók: az utazási kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. Már a jegyváltáskor jelezze a pénztárnál, hogy a„SZIGET 2016” rendezvényre utazik, így esz jogosult a félárú alkalmi menettérti menetjegy vásárlására. A kedvezmény legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, azaz augusztus 9-től vehető igénybe, a visszautazást pedig a rendezvény utolsó napját követő napon, azaz augusztus 18-án éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a belépő (karszalag) felmutatásával, vagy az alkalmi menettérti jegy rendezvény helyszínén történő lebélyegeztetésével érvényes. A bélyegzés helyszíne a „Sziget városközpontban” található MÁV-START-os mobilpénztár-autónál lesz, ahol nemzetközi menetjegyváltásra is lehetőség nyílik. Ennek nyitvatartási ideje: augusztus 10-16. között 11-20 óráig – augusztus 17-én viszont már nem lesz pénztár a Szigeten! Akármilyen jó a buli, ne felejtse el a bélyegzést, mert ennek elmulasztása vagy a karszalag hiánya esetén a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki visszafelé a jegyet.

A rendezvényről hazatérők könnyebb eljutása érdekében augusztus 17-én 12:40-kor a MÁV-START Sziget-mentesítő vonatot indít Budapest-Keleti pályaudvartól Bécsig, mely útközben Kelenföldön (12:53), Győrben (14:00) és Hegyeshalomban (14:27) áll meg. A részletekről a pénztárakban, a személyes ügyfélszolgálatokon és telefonon (MÁVDIREKT +36 (1) 349 49 49) lehet érdeklődni.

Naprakész vasúti információkért töltse le Vonatinfo applikációt, a budapesti pályaudvarokról a Szigetre való eljutásról itt tájékozódhat.

A kedvezményt a GYSEV nem biztosítja.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
3 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
13 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.