Három kattintással lehet repjegyet foglalni a Wizz Air új honlapján

A gyorsfoglalási funkció segítségével mindössze három kattintással, 30 másodperc alatt megvehetjük a jegyünket.

2004. május 19-én a lengyelországi Katowice városából indította első járatát a Wizz Air. Az évfordulóra megújult a légitársaság honlapja is.

A Wizz Air új honlapjának reszponzív dizájnja rugalmasan igazodik minden képernyőmérethez, a gyorsfoglalási funkció segítségével pedig mindössze három kattintással, 30 másodperc alatt megvásárolhatjuk a jegyet.

 

A légitársaság elsőnként az új honlap mobil változatát indítja el, hiszen a mobiltelefonos tranzakciók évről évre megduplázódnak. A következő hetekben minden platformon elérhetővé válik az új honlap. A honlap mobilról már közvetlenül elérhető a wizzair.com oldalon keresztül, a m.wizzair.com oldal felkeresésével pedig bármilyen eszközről megnyitható.

2004-es első járata óta a Wizz Air folyamatosan bővíti magyarországi tevékenységét. A légitársaság jelenleg két magyar bázist üzemeltet Budapesten és Debrecenben, összesen 11 repülőgépet állomásoztatva az országban, több mint 1000 állást biztosítva repülő- és fedélzeti személyzetének, irodai és támogató munkatársainak.

2016-ban a Wizz Air összesen tíz új útvonalat mutatott be Budapestről, olyan vonzó célállomásokkal, mint Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Baku, Liverpool, Ibiza, Bukarest, Szófia, Lanzarote és Fuerteventura.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek