A legtutibb tippek helyiektől Franciaországba készülőknek

Különleges célállomások, hiteles tippek helyiektől: új weboldallal mutatja be az utazóknak desztinációit a francia légitársaság, és egy fotópályázatot is indít.

Múlt héten mutatta be az Air France új, "Travel by Air France" weboldalát, amely segítséget ad az utazás megtervezéséhez, és helyszíni tippekkel is szolgál. A site jelenleg 89 célállomást mutat be, amelyekhez helyi lakosok, bloggerek és újságírók ajánlanak autentikus éttermeket, varázslatos szállodákat, és festői szépségű látnivalókat. A weboldal havonta két új desztinációval bővül majd.

Fotó: Air France

 Aki pedig kedvet kap az utazáshoz, a honlapon repülőjegyet is foglalhat.

A weboldal jelenleg angol és francia nyelven érhető el, de még 2016 nyara előtt a spanyol, a brazil-portugál és a kínai verziók is elkészülnek.

A Travel by Air France indulásának alkalmából a francia légitársaság március 15-ig "Perspektívák" néven hirdet fotópályázatot. A mottó: Ünnepeld a városodat, akár az az otthonod, akár álmaid városa, és oszd meg másokkal is!

A képekre online lehet szavazni, és a pályázat a 100 legeredetibb perspektívát jutalmazza. A győztes képeket március 22-én Párizsban hirdetik ki, és később a párizsi Charles de Gaulle repülőtér Business várójában állítják ki. A fődíjról egy amatőr fotósokból, zenészekből és véleményvezérekből álló zsűri dönt majd.

A pályázatra a www.perspectivesbyairfrance.com oldalon lehet jelentkezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek