10 dolog, amivel a vendégek kiakasztják egymást a szállodákban

Az Expedia szállodai etikettel kapcsolatos felméréséből kiderül, mivel teheti pokollá a többi szállóvendég életét.

A Hotel Etiquette Study 1022 amerikai vendég válaszainak összesítésével gyűjtötte össze azokat a szokásokat, amelyek a leginkább zavarják a szállodák vendégeit, írja a cnn.com.

A legidegesítőbb "jelenségnek" a pihenő szülők által őrizetlenül hagyott, randalírozó gyerekek számítanak, a vendégek 67 százaléka készül ki tőlük. A legidegesítőbb vendégek valójában nem ők, hanem az őket felügyelet nélkül hagyó, a jakuzziban vígan koktélozó szüleik.

Fotó: Discovery Family / Barcroft / NorthfotoForrás: Travelo

 Csaknem holtversenyben követik őket a folyosón balhézók, akik a kádat valószínűleg a sörök hűtésére használják, részegek, és valamiért épp a hotel folyosóján érezik a legjobban magukat.

A dobogó harmadik helyére a "panaszkodók" kerültek. "Nem elég hideg a bárhűtőben a bor, és nem a megfelelő módon van elhelyezve a WC-papír" - az ilyen jellegű sirámok nemcsak a személyzetet, hanem a vendégeket is irritálják, ha végig kell hallgatniuk.

A szobájukban partizók a megkérdezettek 54 százalékát kergetik őrületbe. A legidegesítőbb az egészben, hogy az ember nem nyithat be csak úgy, hogy megtudja, mégis mi folyik a szomszéd szobában, és egyáltalán hány ember zsúfolódott be oda.

Az ötödik helyre a veszekedő párok kerültek, akiknél éppen az üdülés alatt hág a tetőfokára a feszültség. Szintén nagyon zavaróak azok a szálóvendégek, akik tánctérnek nézik a legapróbb medencét is. A válaszadók 22 százaléka kívánja titokban azt, hogy inkább maradtak volna otthon.

Őket a hangosan szerelmeskedő párok követik a listán - igaz, ez csak a vendégek 21 százalékát idegesíti. Kiakasztó a jacuzziban ölelkező párok látványa is (20%), és a bárban örök barátságokat kötő, hangoskodó vendégek sem túl népszerűek. Ami még nagyon zavaró tud lenni, az a liftben utazó pletykafészkek társasága.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek