Itt a nyár, ezeket ne hagyja ki belőle!

Júniusban is érdemes velünk tartani, mert rengeteg tippet adunk a nyaraláshoz. Megmutatjuk, hová menjen, ha a borok szerelmese; hol nyaraljon, ahol a gyerekei kisállatok közelében lehetnek; és hol szálljon meg, ha nem egyszerű hotelt keres, hanem valami különlegesre vágyik. Kövesse tippjeinket hétről hétre és tegye felejthetetlenné az idei nyarat!

Végre itt a jó idő és le lehet porolni az ősz beköszöntével polcra tett terveket. Sohasem késő belevágni azokba a kalandokba, amiket eddig csak halogatott. Ha viszont még nincs ötlete, hogy hová utazzon a szabadsága alatt, segítünk ihletet adni. Hiszen nem kell minden évben beérni a klasszikus nyaralóhelyekkel, néha kell egy kis változatosság is. 

Fotó: Irene Grassi / flickr

Tudta például, hogy nem Dubaj az egyetlen város, amelynek néhány kilométeres körzetén belül sípályát és tengerpartot is találni? Vagy hogy elég az osztrák Alpokig mennie, hogy lámákkal kirándulhasson? Számtalan olyan hely van elérhető távolságban, amiről nem is gondolná, hogy alkalmas célpont lehet egy nyaralásra!

Fotó: Pedro Ribeiro Simões / flickr

De nem csak azokra gondoltunk ám, akik extrémen szeretnék eltölteni a nyarat! Tavalyi sorozatunkból többek között az is kiderül, hogyan lehet ingyen végigjárni a legnépszerűbb külföldi városokat. Elkalauzoljuk Bécstől Dublinon át egészen Isztambulig, és megmutatjuk a legfrappánsabb spórolási lehetőségeket.

Fotó: bart / Indafotó

Azoknak pedig, akik inkább belföldön maradnának, szintén tudunk újat mutatni a Balatonon és a Velencei-tavon túl is. Fedezzék fel velünk azokat a vidéki városokat, ahol eddig talán csak átutazóban jártak, és azokat, amelyekről azt sem tudták, hogy merre keressék pontosan!

Fotó: Simon Turkas / flickr

Mielőtt azonban belevágnánk a júniusba, kíváncsiak vagyunk, hogy az olvasóink hogyan képzelik el a tökéletes nyarat, és milyen terveik vannak az idei évre. Mennyi időre és hova utaznának a legszívesebben? Kivel szoktak nyaralni, és mivel töltik legszívesebben a nyaralásukat?

Ossza meg velünk a kedvenc élményeit és régóta vágyott úti célját, lehet, hogy épp ön lesz az ihletője a következő utunknak!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek