Városnéző randi-séták szingliknek

Városnéző randi-séták szingliknek

Új történetekkel és felfedezésre váró helyekkel bővült a Kertvárosi Időutazások kínálata – adta hírül a mátyásföldi városnéző sétákat szervező Benedek Ágnes helytörténész. Az új túrákon már nem csak a hagyományos, építészeti látványosságokat számbavevő sétákra várják az érdeklődőket, de környék természeti szépségeinek és pusztuló értékeinek is nyomába eredhetünk, sőt, még randizásra is lehetőségünk nyílik!

 

Bringatúra az Ómátyásföldi villanegyedbenFotó: Facebook / Kertvárosi Időutazó

Miért ne lehetne, hogy épp városnézés közben ismerjük meg életünk szerelmét? Május 30-án, szombaton délután 3-kor kezdődik a mátyásföldi randi-séta, ahol a romantikus villanegyedben sétálva, a régi udvarlós háttérsztorik közepette a résztvevők vicces feladatokat oldanak meg, majd a programot egy közös sütizéssel zárják. A séta célja, hogy laza hangulatot teremtsen az ismerkedéshez, ha pedig valaki mégsem találna párra, akkor is tartalmas, emlékezetes élménnyel gazdagodhat.

A randi-séta részletei
Időpont: 2015. május 30. 15.00
Időtartam: 2,5-3 óra
Részvételi díj: 2000 forint
Korosztály: 29-49 év
Jelentkezés: A sétára május 22-ig kell előre bejelentkezni Benedek Ágnesnél a +36 20 9310 800-ás telefonszámon, vagy e-mailben a benedekagnes@gmail.com címen.
Tudnivalók: A program minimum 8 fő jelentkezése esetén indul el, és borús időben, kisebb eső esetén is megtartják.
Az eseményről további információkat ide kattintva talál.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek