» Talpraesett Turista

Nincs több állóháború a karfáért

| | Nem érkezett még hozzászólás
A repülésben rég nincs semmi nagyvilági. Turista osztályon folyamatos a küzdelem a helyért, így a legkisebb területi veszteségünk is érzékenyen érint minket. Most itt a segédeszköz, amivel kényelmesen és igazságosan megosztozhatunk legalább a karfán.

Sok szó esett mostanában arról, hogy mennyire pokollá tudják tenni a repülést az utastársak egymásnak. Az utóbbi hónapok egyik legvitatottabb, repülőre szánt kiegészítője lett például a knee defender, ami a tálcánkra csiptetve megakadályozza az előttünk ülőt abban, hogy hátra tudjon dőlni a székével.   

A knee defendert több amerikai légitársaság is betiltotta, ezzel persze további felháborodást kiváltva azokból az utasokból, akik a saját személyes terüket érzik sértve, ha a másik él a lehetőséggel, és hátradönti az ülést. Az agresszív csipeszes megoldás után felüdülés egy olyan repülési kiegészítő, ami mindkét érintett felet elégedettséggel tölti el.  

A soarigami célja ugyanis az, hogy leszámoljon a karfáért vívott állóháborúkkal, a kevésbé harcos kedvűeket pedig megmentse a vesztes pozíció miatt felgyülemlett frusztrációtól. És ehhez a feltalálói szerint ez az egész apró, kihajtogatható eszköz is elegendő. Csak szét kell hajtogatni, majd egyetlen mozdulattal ráfogatható bármilyen karfára. Használatával elvileg kicsit megnagyobbíthatjuk azt, és igazságosan meg is osztja a helyet a két szomszédos utas között.

A soarigami kitalálói maguk is sokat utaztak, és sokat bosszankodtak a karfáért vívott harc miatt. A terméket a hajtogatott papírrepülő formája ihlette, a tervezésbe pedig egy olyan céget vontak be, amely korábban már az Apple-lel és az Audival is dolgozott együtt. Jelenleg tesztelési szakaszban van a soarigami, 2015-re várható a megjelenése kereskedelmi forgalomban is. Addig pedig már bírjuk ki karfakonfliktusok nélkül!  

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
15 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
15 órája
rallymax új galériát hozott létre
Csenge és Attila két keréken 16. nap margójára
5 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.