» Talpraesett Turista

Nincs több állóháború a karfáért

| | Nem érkezett még hozzászólás
A repülésben rég nincs semmi nagyvilági. Turista osztályon folyamatos a küzdelem a helyért, így a legkisebb területi veszteségünk is érzékenyen érint minket. Most itt a segédeszköz, amivel kényelmesen és igazságosan megosztozhatunk legalább a karfán.

Sok szó esett mostanában arról, hogy mennyire pokollá tudják tenni a repülést az utastársak egymásnak. Az utóbbi hónapok egyik legvitatottabb, repülőre szánt kiegészítője lett például a knee defender, ami a tálcánkra csiptetve megakadályozza az előttünk ülőt abban, hogy hátra tudjon dőlni a székével.   

A knee defendert több amerikai légitársaság is betiltotta, ezzel persze további felháborodást kiváltva azokból az utasokból, akik a saját személyes terüket érzik sértve, ha a másik él a lehetőséggel, és hátradönti az ülést. Az agresszív csipeszes megoldás után felüdülés egy olyan repülési kiegészítő, ami mindkét érintett felet elégedettséggel tölti el.  

A soarigami célja ugyanis az, hogy leszámoljon a karfáért vívott állóháborúkkal, a kevésbé harcos kedvűeket pedig megmentse a vesztes pozíció miatt felgyülemlett frusztrációtól. És ehhez a feltalálói szerint ez az egész apró, kihajtogatható eszköz is elegendő. Csak szét kell hajtogatni, majd egyetlen mozdulattal ráfogatható bármilyen karfára. Használatával elvileg kicsit megnagyobbíthatjuk azt, és igazságosan meg is osztja a helyet a két szomszédos utas között.

A soarigami kitalálói maguk is sokat utaztak, és sokat bosszankodtak a karfáért vívott harc miatt. A terméket a hajtogatott papírrepülő formája ihlette, a tervezésbe pedig egy olyan céget vontak be, amely korábban már az Apple-lel és az Audival is dolgozott együtt. Jelenleg tesztelési szakaszban van a soarigami, 2015-re várható a megjelenése kereskedelmi forgalomban is. Addig pedig már bírjuk ki karfakonfliktusok nélkül!  

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Indiánnyár Járja be idén ősszel is a világot: Prágától Madridig, Münchentől Dubai-ig! (x)

szalay3 új galériát hozott létre
Szlovákia, Stará Ľubovňa (Ólubló), SzG3
3 napja
szalay3 új galériát hozott létre
Szlovákia, Levoca (Lőcse), SzG3
3 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.