» Túra

A családi méretű SUP lehet a vízpartok idei szenzációja

| | Nem érkezett még hozzászólás

Talán nem túlzás, ha azt írjuk, hogy a SUP ma már az egyik legtrendibb vízi sporteszköz, legyen szó SUP-jógáról, SUP-fitnessről vagy egy klasszikus evezős túráról. Tavaly szeptemberben például még a Dunán is lehetett látni ilyen deszkás felvonulást.

Fotó: Supflex

A sporteszközöket gyártó Supflex azonban még tovább gondolta a dolgot, és feloldotta a közös, családi deszkán evezés hiányának problémáját. Egy olyan nagyméretű SUP-pot dobott piacra, amelyre egy nagyobb család vagy baráti társaság is felállhat egy hosszabb-rövidebb, közösen lapátolós túra kedvéért - írja a DigitalTrends.

A BigSUP 18-on tízen férnek el (maximum hétszáz kilogrammos terhelés mellett), ráadásul mivel felfújtható, cipelni is jóval könnyebb a vízpartra, és összehajtogatva a kocsi csomagtartójába is befér. A cég egyébként 2009 óta foglalkozik felfújható SUP-ok (stand up paddleboard), és ez a deszkája is kétrétegnyi masszív PVC-ből és egy belső merevítővel készült. A felfújt állapotában 18 centiméter vastag táblát a könnyebb vízbe rakás érdekében 11 fogantyúval szerelték fel, és nagy teljesítményű pumpát adnak hozzá. A sárga vagy kék színben gyártott családi SUP-nak mindenesetre megkérik az árát: 2 490 dollárért (közel hétszázezer forintért) árulják, amelyhez külön 55 dollárért lehet megvenni az evezőket.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Sissi Park Lachtal - Ausztria
 
A SissiPark Lachtal pályaszállás három épületében 22 db exkluzív belsőépítészeti kialakítású apartmannal várja vendégeit az ausztriai Lachtalban.

cobranco élménybeszámolót írt
Tiszta erőből Alpok
16 órája
cobranco új galériát hozott létre
Tiszta erőből Alpok
17 órája

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.