Akciós kuponfüzettel csábítják Gyopárosfürdőre a turistákat

Akciós kuponfüzettel csábítják Gyopárosfürdőre a turistákat

2017-ben minden olyan turista, aki egy éjszakát eltölt Gyopárosfürdő valamely szálláshelyén, az kap egy barangoló füzetet, mellyel kedvezményesen veheti igénybe a helyi és környékbeli vendéglátóhelyek, illetve látnivalók nyújtotta szolgáltatásokat. A füzet több tízezer példányban készült, a település minden szálláshelyén megtalálható jövőhét keddtől kezdve. A kedvezmény egyszeri felhasználásra érvényes és 2017 év végéig vehető igénybe.

Travelo

 Az akcióban 10 százaléktól 50 százalékig találhatók kedvezmények. A füzet perforált kuponjaival így mostantól mérhető lesz a szolgáltatások igénybevételének száma, vagyis teljes képet kaphatunk arról, melyek a legkeresettebb helyek a környéken - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

A kedvezményeket tartalmazó füzet márciustól még ingyenesen igényelhető a szállásadóknál, de sikere esetén jövőre egy bővített, már térítés ellenében értékesítendő kiadványt is terveznek.

Mindemellett az idei évtől egy masszázsokat és wellness-szolgáltatásokat, továbbá szaunaszeánszokat és szaunaetikettet bemutató szóróanyag is megtalálható lesz a fürdőben és a kiemelt szálláshelyeken a már meglévő 4 nyelvű szálláskatalógussal és Gyopárosfürdő kiadvánnyal együtt.

www.gyoparosfurdo.hu

Mi legutóbb két és fél évvel ezelőtt jártunk a gyopárosfürdői Gyógy-Park és Élményfürdőben, tapasztalatainkat itt olvashatja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek