Fotózzon a Pilisben és nyerjen családi nyaralást!

Augusztus 31-ig tart a Pilisi Parkerdő "Ki mit lát a kilátókból?" fotópályázata. Ha egy kis nyugalomra vágyik, kiránduljon a hosszú hétvégén, és gyönyörködjön a pilisi panorámában!

 

A hosszú hétvége remek alkalmat, a kicsit hűvösebbre fordult időjárás pedig ideális hőmérsékletet nyújt a kirándulók és természetjárók számára, hogy gyönyörködjenek a kilátásban és mindezt megosszák másokkal is. Ráadásul a legjobb képek készítőit értékes nyereményekkel jutalmazzák, a Pilisi Parkerdő Zrt. sajtóközleménye szerint.

Fotó: Pilisi Parkerdő Zrt.


A június 12-én átadott, a Piliscsaba melletti Nagy-Kopasz hegy tetején épült Dévényi Antal-kilátóval együtt már összesen hét kilátó várja a turistákat a Pilisi Parkerdő területén. A Pilisi Parkerdő Zrt. turisztikai beruházásai az elmúlt két évben jelentősen növelték a Budapest környéki erdők turisztikai szolgáltatásának színvonalát és vonzerejét, ennek megfelelően a látogatószám is egyre növekszik.

A Parkerdő többek között ezért is szeretné, ha a kirándulók és a turisták minél több területet és eddig kevésbé ismert útvonalat fedeznének fel. Jó program lehet a hosszú hétvégén az összes kilátó és kilátópont felkeresése; többek között erre is ösztönöz a Pilisi Parkerdő fotópályázata.

A 2015. augusztus 31-ig zajló fotópályázaton részt vevő kalandoroknak minimum öt kilátót vagy kiépített kilátópontot kell meghódítaniuk, és mindezt képekkel dokumentálniuk. A legszebb, legjobban sikerült, leghangulatosabb, a Pilis utánozhatatlan szépségét leghűebben visszaadó látképek közül választják majd ki azt a fotót/fotógalériát, ami a Pilisi Parkerdő Zrt. Facebook-oldalának borítóképe(i) lesz(nek) az elkövetkező időszakban.

A legjobb fotókért egy háromnapos családi üdülés jár a Som-hegyi turistaházban, de lehet nyerni éves családi bérletet a Budakeszi Vadasparkba és egyszeri családi belépőt a a Budakeszi Vadaspark Kalandparkjába.

A játékban résztvevő kilátók és kilátópontok:

  • Dévényi Antal-kilátó, Piliscsaba
  • Boldog Özséb-kilátó, Pilis-tető
  • Csergezán Pál-kilátó, Nagy-Kopasz
  • Kaán Károly-kilátó, Budapest, Nagy-Hárs-hegy
  • Árpád-kilátó, Budapest, Látó-hegy
  • Zsitvay-kilátó, Visegrád
  • Makovecz Imre-kilátó, Budapest, Kis-Hárs-hegy
  • Vaskapu-hegyi kilátópont, Esztergom
  • Dobogókő



A hazai szállodák már úgyistele vannak, ha egy kis nyugalomra vágyik, kiránduljon a hosszú hétvégén! A pályázatra beküldött képeket a Pilisi Parkerdő Zrt. Facebook-oldalán várják megosztásként vagy ugyanott privát üzenetben, a lehető legnagyobb felbontásban.

További információt itt talál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek