Bear Grylls extrém kalandparkot ihletett

Bear Grylls extrém kalandparkot ihletett.

Birmingham városa biztos abban, hogy titkon több ezren szeretnének a tévében Bear Grylls-től látott élményekben részt venni, ezért különleges kalandparkot épít – írja az Independent.

Sok-sok izgalom nyolcezer négyzetméteren: ezt ígérik a tervezőkFotó: Bear Grylls / Facebook

A Bear Grylls Adventure elnevezésű, húszmillió angol font értékű beruházás 2018-ban nyílík majd meg. A terveket a túlélőceleb személyes közreműködésével alakították ki. A nyolcezer négyzetméteres élményparkban a látogatók kipróbálhatják majd többek között a beltéri szabadesést és sziklamászást is, és itt valósul meg Európa legmagasabban futó, biztosítás nélküli mászókötélpályája is.

Hogyan juthat el ide?

Birmingham könnyedén megközelíthető a Brussels Airlines járatával, melynek helykapacitását is nemrégiben bővítették.

Ez utóbbi végén egy Chinook helikopterből kell kötélpályán lecsúszni. Alaptábor is lesz; itt az érdeklődők fizikai és mentális kihívások segítségével felkészülhetnek a kalandoréletre, és még egy mélytengeri búvárkodást szimuláló gépet is kipróbálhatnak.

Mint Bear Grylls elmondta, neki volt már szerencséje a világ legextrémebb körülményei között kipróbálnia magát. Úgy véli, amikor az ember legnagyobb félelmével találkozik szembe, akkor kénytelen nagyon mélyre ásni magában. Az élményparktól azt reméli, hogy a látogatók egy „soha nem adom fel" hozzáállással mennek majd haza innét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek