Aludt már daru belsejében?

Aludt már daru belsejében?

Sok fura, első hallásra meghökkentőnek tűnő ötlettől vezérelve alakítottak ki szállodát a világon, de a dán főváros legújabb attrakciója mindegyiken túltesz. Koppenhágában ugyanis egy elhagyatott ipari daruállványból alakítottak ki luxusszállodát, a kalandkereső turisták legnagyobb örömére.

 

Fotó: COAST Studio / Facebook

A Nordhavn kikötőben veszteglő, hagyományos csörlővel ellátott darut minden elképzelhető luxussal felszerelték, miután megtörtént az átalakítás - írja a luxurylaunches.com. Az ideérkezőket concierge várja illetve üdvözli a bejáratnál, ha pedig pihenésre vágynak, rögtön el is vezeti őket a wellness részlegbe, hogy kinyújtóztassák megfáradt tagjaikat. Ez egyébként a szerkezet második szintjén található, két panorámás kádat és egy szaunát is kialakítottak benne. A recepció mellől egy "üvegdoboz" fantázianevű konferenciaterem nyílik, amelyet várhatóan temérdek cég szeretne majd kibérelni céges partik, illetve csapatépítők számára.

Az exkluzív szálloda egyetlen lakosztálya a legfelső emeleten van, amelynek teraszáról csodás panoráma nyílik a tengerre, illetve magára a kikötőre. Mintha mindez nem lenne elég, a vendégeket egy BMV i3-mal is kényeztetik, amelyet kedvük szerint használhatnak ottlétük alatt.

A luxushotel a tervek szerint néhány hónapon belül tudja fogadni az első vendégeket - már aki megengedheti magának az igencsak borsos árakat. Egy éjszaka ugyanis extrák nélkül 2900 dollárnál (tehát 750 ezer forintnál) kezdődik majd. További fotókért kattintson ide!

 Koppenhága persze nem az egyetlen, amely hajmeresztő helyszínt választ luxusszálloda-nyitáshoz. Tel-Avivban életmentő tornyot alakítottak át, Stockholmban a reptéri irányítótornyot szemelték ki erre. A brit fővárosban pedig az ikonikus London Eye egyik kabinját varázsolták hálószobává, egy romantikus este kedvéért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek