Próbálja ki, hogy él Sir Richard Branson!

Próbálja ki, hogy él Sir Richard Branson!

Ha mindig is szerette volna megtudni és kipróbálni, milyen Richard Bransonként álomra hajtania a fejét, akkor csak Londonig kell utaznia, ugyanis a Virgin légitársaság alapítója bérbe adja nemrég felújított állóhajóját – írja a Travel and Leisure.

Little Venice egyik csatornája, rajta a szóban forgó hajó
Galéria: Richard Branson búvóhelyei
(Fotó: Courtesy of Bective Leslie Marsh UK)

A kellemes, tengerparti stílusban berendezett kuckó két hálószobával, két fürdőszobával, egy társalgóval, konyhával, étkezővel és privát kerttel jár, és a Bective ingatlanközvetítő honlapja alapján már heti ezer angol fonttól bérelhető. A hajó London Little Venice városrészének egyik csatornáján állomásozik.

A hajó valójában középszerű ahhoz képest, amilyen a mágnás karib-tengeri szigete, Necker Island. Az 1978-ban vásárolt szigeten Branson számtalan világhírű barátja vendégeskedett már, és aki szeretné, ezt is kibérelheti, természetesen jóval borsosabb áron: közel 5000 fontba kerül itt egy hét.

Ezzel azonban a vendég nem az egész szigetet bérelte ki: az összesen 33 fő elszállásolására alkalmas Necker Island-en ez esetben másokkal osztozik majd, és velük együtt számtalan vízisportot próbálhat ki. Akinek nincs kedve osztozni, hozhatja családját és barátait is, és kibérelheti csak magának is a szigetet.

Necker Island a víz felől - Akad még néhány kép galériánkban!
Galéria: Richard Branson búvóhelyei
(Fotó: kansasphoto / Flickr.com)

Ez esetben a 82 ezer fontos heti bérleti díjban all inclusive ellátás, mosodai szolgáltatások és egy DJ is beletartoznak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek