» Távol

Aludna tető és falak nélküli szállodában?

| | Nem érkezett még hozzászólás

Az extrém helyszínen található szállások mindig is népszerűek voltak, ha csak a luxusdaruban eltöltött amszterdami éjszakára és a hegyoldalba függesztett parakapszulákra gondolunk. Aki pedig szállodaélmény gyanánt időutazásra vágyik, annak ott az 1700-as évek. Ha teljesen egyedülálló és nem utolsósorban merész kalandra gondolt inkább, érdemes eltöltenie egy éjszakát ebben a svájci szállodában, aminek se teteje, se falai nincsenek – írja a Travel and Leisure.

A Null Stern, azaz „nulla csillag” elnevezésű szálloda köszönőviszonyban sincs azzal, amit luxusszálloda címén ismerünk, ellenben olyan közel hozza vendégeit a természethez, mint semmi más. A szoba ugyanis semmi másból nem áll, mint ágyból, ágyneműből, két éjjeliszekrényből és a csillagos égből, illetve a svájci Alpok öleléséből.

Mint a szálloda társalapítója fogalmazott: a szállodának nincsenek csillagai, mert náluk maga a vendég a csillag. A falaktól is azért szabadultak meg, hogy csupán a vendég és az őt érő élmény lehessenek a középpontban.

A szállodát egyes szobáit, melyek elszórva találhatóak a hegyoldalban, a helyiek működtetik, és ők döntik el, hogy az adott szobához milyen tartozék legyen. Bár a szállodai ellátás, mint olyan, kissé szerény, reggelente egy inas szalámis szendvicseket és kávét hoz. Mint az alapítók elmondták, az idén még tévével is bővül a szolgáltatás, melyen csupán egy híreket, időjárásjelentést és helyi anekdotákat közvetítő csatorna lesz elérhető. A szobákhoz tartozó fürdőszoba körülbelül száz méterre található az ágyaktól. 

Az ár éjszakánként 250 euró, de ne feledjük: a foglalást akár az utolsó percben is visszamondhatják, ha elromlik az időjárás.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Sissi Park Lachtal - Ausztria
 
A SissiPark Lachtal pályaszállás három épületében 22 db exkluzív belsőépítészeti kialakítású apartmannal várja vendégeit az ausztriai Lachtalban.

cobranco élménybeszámolót írt
Tiszta erőből Alpok
16 órája
cobranco új galériát hozott létre
Tiszta erőből Alpok
17 órája
Laczko új galériát hozott létre
Gozd Martuljek,Hotel Spik
3 napja
michale élménybeszámolót írt
Apple engineers make in integrating the laser
4 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.