» Távol

Tahiti megvendégelné

| | Nem érkezett még hozzászólás

Tahitira eljutni nem olcsó. A csendes-óceáni sziget turisztikai hivatala viszont most fizeti az útját és az ottlétét annak, aki hajlandó a Tahitit népszerűsítő reklámkampányban szerepelni – írja a Travel and Leisure.

A Two Stories, One Mana (Két történet, egy mana) promóció első részében három szerencsés pár már eljuthatott Tahitire, ahol felfedezhették, milyen változatosan lehet eltölteni ott az időt. Ennek keretében a pár két tagja teljesen eltérő tevékenységekben vehetett részt: például rájákat simogattak, búvárkodtak, lovagoltak, hegyet másztak és együtt zenéltek a helyiekkel.

A tahiti kultúrában a mana az életerő vagy szellem, mely folyamatosan körülvesz és összeköt egymással minden élőlényt. A reklám lényege az, hogy bár a párok két tagja mást és mást csinált a szigeten, a mana folyamatosan átjárta és összekapcsolta őket.

Francia Polinézia szigetei

Tahiti a Csendes-óceánban, Los Angeles-től nyolcórás repülőútra fekszik. Csinos asszonyait biztosan láttuk már Paul Gauguin képein, aki beleszeretett a szigetvilágba, és élete nagy részét ott élte le. A szigetvilág Franciaország tengerentúli területe, lakosai francia állampolgárok.

A korallzátonyok között megbúvó szigetek sosem maradhatnak ki a világ legszebb strandjait bemutató felsorolásokból. Egy biztos: ide utazzon, ha földi paradicsomba vágyik.

A második részben Tahiti párokat vagy családokat vár, akiket megihlet a fenti utazók videója, és elkészítik sajátjukat: párjukkal vagy családjukkal együtt, mindössze tizenöt másodpercben elmondják, nekik mi tetszene nagyon Tahitin, illetve mi lenne az a három időtöltés, melyben a legszívesebben vennének részt.

A saját készítésű videókat nyilvános Facebook-, Twitter- vagy Instagram-posztokban kell közzétenni. További tudnivalók a Tahiti turisztikai hivatal Facebook-oldalán vagy honlapján.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
16 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
MartiSatya élménybeszámolót írt
Monaco Grand Prix
18 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.