Tahiti megvendégelné

Tahiti megvendégelné

Tahitira eljutni nem olcsó. A csendes-óceáni sziget turisztikai hivatala viszont most fizeti az útját és az ottlétét annak, aki hajlandó a Tahitit népszerűsítő reklámkampányban szerepelni – írja a Travel and Leisure.

A Tahitihez tartozó Bora-Bora látképeFotó: Arnie Papp / Flickr.com

A Two Stories, One Mana (Két történet, egy mana) promóció első részében három szerencsés pár már eljuthatott Tahitire, ahol felfedezhették, milyen változatosan lehet eltölteni ott az időt. Ennek keretében a pár két tagja teljesen eltérő tevékenységekben vehetett részt: például rájákat simogattak, búvárkodtak, lovagoltak, hegyet másztak és együtt zenéltek a helyiekkel.

A tahiti kultúrában a mana az életerő vagy szellem, mely folyamatosan körülvesz és összeköt egymással minden élőlényt. A reklám lényege az, hogy bár a párok két tagja mást és mást csinált a szigeten, a mana folyamatosan átjárta és összekapcsolta őket.

Francia Polinézia szigetei
Tahiti a Csendes-óceánban, Los Angeles-től nyolcórás repülőútra fekszik. Csinos asszonyait biztosan láttuk már Paul Gauguin képein, aki beleszeretett a szigetvilágba, és élete nagy részét ott élte le. A szigetvilág Franciaország tengerentúli területe, lakosai francia állampolgárok.
A korallzátonyok között megbúvó szigetek sosem maradhatnak ki a világ legszebb strandjait bemutató felsorolásokból. Egy biztos: ide utazzon, ha földi paradicsomba vágyik.

A második részben Tahiti párokat vagy családokat vár, akiket megihlet a fenti utazók videója, és elkészítik sajátjukat: párjukkal vagy családjukkal együtt, mindössze tizenöt másodpercben elmondják, nekik mi tetszene nagyon Tahitin, illetve mi lenne az a három időtöltés, melyben a legszívesebben vennének részt.

A saját készítésű videókat nyilvános Facebook-, Twitter- vagy Instagram-posztokban kell közzétenni. További tudnivalók a Tahiti turisztikai hivatal Facebook-oldalán vagy honlapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek