» Távol

Nyerjen egy ferde éjszakát Dublin leghíresebb sörfőzdéjének szobájába!

| | Nem érkezett még hozzászólás

Egy életre szóló alkoholos élményt szerezhet Dublin 258 éves, legendás sörgyárában, amely egyetlen napra és egy játék kedvéért állt össze az Airbnb-vel. A leglelkesebb sörrajongók közül most egy valaki egy teljes éjszakát tölthet el Írország legértékesebb sörös csapjai között a Guinness Gravity Barban, és ehhez mindössze egyetlen kérdést kell minimum 50, de maximum 200 szóban kreatívan megválaszolnia az Airbnb weboldalán. Mégpedig azt, hogy vajon miért pont ő a világ legnagyobb Guinnes-rajongója - írja a Condé Nast Traveler.

A Guinness Storehouse Dublin Liberties-városrészének legnépszerűbb látványossága, amely egy hétemeletes épületben mutatja meg kiállítás formájában a világ egyik legtöbbet fogyasztott sörének készítését és történetét. Na, ebben a házban tölthet most el valaki egy teljes éjszakát a sörfőzde Airbnb-vel közös nyereményjátékában.

A nyertes Guinness-palack alakú ágyban, 360 fokos dublini panorámát garantáló tetőtéri, erősen brandingelt helyiségben alhat, amelyhez erre az estére még egy privát komornyikot is biztosítanak. A nyereményhez jár még egy hatfogásos sörvacsora a sörgyár közelében található St. James Gate sörfőzde éttermében. 

Fotó: Airbnb

A sör szerelmeseinek paradicsomába szóló belépő április 24-re érvényes. Arra a napra, amikor az Airbnb az Éjszakák nevű programsorozatán belül olyan különleges helyekre szervez 24 órás élményeket, mint a Párizs alatt húzódó 300 km hosszú katakombák egyik fülkéje, Hamlet Kronborg kastélyának hálószobája, vagy a londoni Abbey Road hangstúdió egyik terme, amely többek között a Beatles, Cliff Richard vagy a Pink Floyd által vált világhírűvé. A világ legismertebb sörfőzdéjében tölthető legmenőbb éjszakát ígérő nyereményjátékra március 22-ig a 21 évesnél idősebb Guinness-rajongók itt jelentkezhetnek.

Az Írország jelképévé vált jellegzetes barna Guiness sörből egyébként naponta mintegy tízmillió pintet (1 pint=0,568 liter) csapolnak a világ 150 országában.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
15 órája
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
16 órája
Anziano élménybeszámolót írt
Róma - ROMINA ROOMS Guest House
5 napja
trebla új galériát hozott létre
kína
10 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.