» Távol

Nyerjen egy ferde éjszakát Dublin leghíresebb sörfőzdéjének szobájába!

| | Nem érkezett még hozzászólás

Egy életre szóló alkoholos élményt szerezhet Dublin 258 éves, legendás sörgyárában, amely egyetlen napra és egy játék kedvéért állt össze az Airbnb-vel. A leglelkesebb sörrajongók közül most egy valaki egy teljes éjszakát tölthet el Írország legértékesebb sörös csapjai között a Guinness Gravity Barban, és ehhez mindössze egyetlen kérdést kell minimum 50, de maximum 200 szóban kreatívan megválaszolnia az Airbnb weboldalán. Mégpedig azt, hogy vajon miért pont ő a világ legnagyobb Guinnes-rajongója - írja a Condé Nast Traveler.

A Guinness Storehouse Dublin Liberties-városrészének legnépszerűbb látványossága, amely egy hétemeletes épületben mutatja meg kiállítás formájában a világ egyik legtöbbet fogyasztott sörének készítését és történetét. Na, ebben a házban tölthet most el valaki egy teljes éjszakát a sörfőzde Airbnb-vel közös nyereményjátékában.

A nyertes Guinness-palack alakú ágyban, 360 fokos dublini panorámát garantáló tetőtéri, erősen brandingelt helyiségben alhat, amelyhez erre az estére még egy privát komornyikot is biztosítanak. A nyereményhez jár még egy hatfogásos sörvacsora a sörgyár közelében található St. James Gate sörfőzde éttermében. 

Fotó: Airbnb

A sör szerelmeseinek paradicsomába szóló belépő április 24-re érvényes. Arra a napra, amikor az Airbnb az Éjszakák nevű programsorozatán belül olyan különleges helyekre szervez 24 órás élményeket, mint a Párizs alatt húzódó 300 km hosszú katakombák egyik fülkéje, Hamlet Kronborg kastélyának hálószobája, vagy a londoni Abbey Road hangstúdió egyik terme, amely többek között a Beatles, Cliff Richard vagy a Pink Floyd által vált világhírűvé. A világ legismertebb sörfőzdéjében tölthető legmenőbb éjszakát ígérő nyereményjátékra március 22-ig a 21 évesnél idősebb Guinness-rajongók itt jelentkezhetnek.

Az Írország jelképévé vált jellegzetes barna Guiness sörből egyébként naponta mintegy tízmillió pintet (1 pint=0,568 liter) csapolnak a világ 150 országában.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Stájerország Túl szép, hogy rövid ideig maradjunk. Fedezze fel Ausztria zöld szívét!

rusigabi új galériát hozott létre
Samui 2017
20 órája
rusigabi új galériát hozott létre
Kambodzsa - Siem Reap
22 órája
rusigabi élménybeszámolót írt
Thaiföld - újratöltve
1 napja
cobranco élménybeszámolót írt
Alpesi riviera (Svájc)
16 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.