Kutyás turistabuszok indulnak Londonban

Kutyás turistabuszok indulnak Londonban

 A londoniak imádják a kutyákat: ebben a luxushotelben például ötórai teát tartanak négylábúaknak. Január 16. és 19. között pedig a világ első kutyás városnéző buszaival boldogítják az ebtulajdonosokat – írja a Mentalfloss.

 A 90 perces túra napi háromszor indul a héten, a kutyák és gazdáik megnézhetik London legjobb parkjait, valamint a város kutyák inspirálta kulturális látványosságait. Többek között Európa legnagyobb, kutyákról készült festménygyűjteményét a The Kennel Club of Great Britainben, vagy éppen a Buckingham Palotát, ami a királynő corgijai miatt kihagyhatatlan kutyás célpont. A túra végén mindenki kap egy térképet a város kutyabarát éttermeiről, hogy mindenkinek legyen hol feltöltődni a túra után.

A kezdeményezés óriási siker, a jegyek többségét elkapkodták. De ha véletlenül épp a kutyájával Londonban tartózkodik, tegyen egy próbát, itt és itt tud érdeklődni a szabad helyekről és az esetleges későbbi időpontokról.

Újabb cikkünk ebben a témában:


Kutyával nyaralni? Jó tanácsok és etikett kutyával utazóknak - 2017.05.23.
Egyre több lehetőség nyílik itthon is kutyával utazni, megszállni, étterembe menni. Most egy kicsit a kutyásokon a világ szeme: nem mindegy, hogy élünk vagy visszaélünk-e az új lehetőségekkel. Cikkünkben csokorba szedtük a tudnivalókat, hogy csupa kellemes élménnyel teljen a közös nyaralás.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek