» Távol

Luxuseljegyzés Hawaii-on üres gyűrűsdobozzal

| | Nem érkezett még hozzászólás

Ne csüggedjen az a férfi, aki emlékezetes lánykérésről álmodik, de még semmi extra nem jutott eszébe: Maui egyik luxusszállodája Harry Winston sztárékszerésszel karöltve a segítségére siet  – írja a Condé Nast Traveler.

Miután a gáláns úr megrendelte a hároméjszakás csomagot a Montage Kapalua Bay Resortban, a forgatókönyv a következőképpen zajlik: a pár elhelyezkedik a 300 nm-es privát villában, majd felkeresi a hotelhez tartozó történelmi épületet, a romantikus Cliff House-t, mely egy kiugró sziklán behűtött pezsgővel, rózsaszirmos dekorációval és a háttérzenét szolgáltató magányos muzsikussal várja a szerelmeseket. A férfi térdre ereszkedik, és amikor választottja kinyitja az üres (nem tévedés!) gyűrűsdobozt, óriási robajjal helikopter érkezik értük.

Az Oahu szigetig vezető kétórás úton Hawaii fantasztikus panorámájában gyönyörködhetnek, majd Harry Winstonhoz érve a hölgy, aki remélhetőleg igent mondott, maga választhatja ki eljegyzési gyűrűjét (ezt a szállodai csomag ára nem tartalmazza – ellentétben ezzel a szingapúri vacsorával, ami mellé bezzeg gyémántgyűrű is jár). A szállodába visszatérve egyórás profi eljegyzési fotózáson vesznek részt, mely megörökíti az első boldog órák ragyogását a pár arcán, hogy aztán a család és a barátok, akik itthon ragadtak a hidegben, irigykedve nézzék a Facebookon és az Instagramon őket.

Ha a fenti nem lenne kellőképpen extravagáns és romantikus, a világ több szállodájának is eszébe jutott már eljegyzési csomaggal készülni: a The Palm Dubai a délutáni teázás szertartása köré építette fel az eljegyzést, melyet a Mashrabiya Lounge teraszán, az Arab-öböl és a dubai vitorláskikötő panorámájának ölelésében képzeltek el (és valóban: ki tudna nemet mondani falatnyi, művészien megkonstruált szendvicsek fölött?), a shanghaji Fairmont Peace Hotel Cathay Room-jának privát teraszán pedig saját sommelier és hegedűszavas szerenád biztosítja az elcsukló hangon kimondott igent.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
18 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
MartiSatya élménybeszámolót írt
Monaco Grand Prix
18 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.