Menő városnéző hajók járják a Visztulát

Május elejétől exkluzív sétahajók fedélzetéről lehet ismerkedni Varsó nevezetességeivel.

Fotó: Po-wisle.pl

A Visztula partja az utóbbi időben hatalmas változáson ment át: strandokat, kikötőket alakítottak ki, és a folyó vize is egyre tisztább. Varsó vízi turizmusának fejlesztését szolgálja az április 19-én vízre bocsátott Kropka sétahajó is, amely május közepén kap még egy társat, Kreska néven - írja a Turizmus.com

Az exkluzív, 12 személyes hajókat kényelmes fotelekkel, bárral és mellékhelyiséggel szerelték fel, miközben fűthetők és mozgássérültek fogadására is alkalmasak.

A május elejétől elérhető egyórás sétahajózás keretében az utasok megcsodálhatják az Óváros legszebb részeit, a Szökőkút parkot, a Kopernikusz Tudományos Központ modern épületét, Varsó szimbólumát, a Syrenka-t, de láthatják a Nemzeti Stadiont, a Gruba Kaska vízgyűjtőt, a Visztula-menti sétányokat és hidakat, a modern építkezés új épületeit, valamint a beépítetlen partszakaszok színes növényvilágát is. A sétahajózás ára 47 zloty. Menetrend és online jegyfoglalás itt.

Fotó: Po-wisle.pl

 

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek