» Távol

Egyetlen fotóval szlovén családi hétvégét nyerhet

| | Nem érkezett még hozzászólás
Szlovénia idén ünnepli függetlenségének 25. évfordulóját, ebből az alkalomból pedig egy olyan pályázatot hirdetnek az iskolásoknak, amelyen több családi hétvégét is nyerhetnek Szlovéniába.

Szlovénia budapesti nagykövetsége az általános és középiskolások számára hirdeti meg pályázatát azzal a céllal, hogy a diákok lehetőleg minél kreatívabb módon fejezzék ki, hogy mit gondolnak Szlovéniáról, és egyáltalán hogyan látják a szomszéd országot.

Pályázni több kategóriában lehet:
- írásos formában (pld. esszé, vers, novella, fikció)
- képzőművészet (pld. rajz, festészet)
- audio-vizuális formában (fénykép, videó)
- egyéb kreatív formai kifejezés

Érdeklődés esetén a nagykövetség és munkatársai az iskolák és diákok számára egy rövid előadás, tanóra vagy beszélgetés keretében mutatják be Szlovéniát, a szlovén kultúrát, történelmet, turizmust vagy oktatási rendszert, ily módon hozzájárulva a pályázatok kreativitásához és sokszínűségéhez. Kérés esetén a nagykövetség háttéranyagokat biztosít a pályázathoz, és iránymutatást ad a pályázatok elkészítéséhez. A pályázatokat az alábbi címekre kell elküldeni magyar, angol vagy szlovén nyelven: antonia.molnarova@gov.si és sloembassy.budapest@gov.si, vagy postai úton a nagykövetség címére (1025 Budapest, Cseppkő utca 68.) "Szomszédunk Szlovénia" megjelöléssel. A jelentkezés határideje: 2016. október 16.

A Szlovén Köztársaság budapesti nagykövetsége a kreativitás szempontjait szem előtt tartva a helyi közösség és média bevonásával értékeli majd a beérkezett pályamunkákat. A nyeremények között találunk Budapest-Ljubljana- Budapest vonatjegyeket, egy hétvégét Ljubljanában, egy másikat Nova Goricaban kirándulással az Isonzó völgyében, de szintén külön nyeremény a Júliai Alpokban, a Trigláv Nemzeti Parkban töltött hétvége, ahogy a Portorožban, a szlovén tengerpartra tervezett néhány nap is, ugyanakkor a maribori, bledi vagy lendvai hétvégék is külün-külön gazdára várnak. A rengeteg utazás mellett Antolin multifunkciós íróasztalokat osztanak szét a pályázók között, egy valakinek pedig gyakornoki lehetőséget biztosítanak a szlovén nagykövetségen. További információ a nagykövetség Facebook oldalán olvasható.

És ameddig a családdal kigondolják, mivel pályázzon a szlovén nyereményekért a gyerek, nézegessenek fotókat Bledről az alábbi galériánkban. Vagy olvassanak a szlovén gasztro túránkról itt, vagy itt, esetleg arról az öt dologról, amit semmiképp nem szabad kihagyni akkor, ha Bledben járnak.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Ajándékozzon pihenést! Lepje meg szeretteit a Miskolctapolca Barlangfürdő**** különleges élményével!

Delawer élménybeszámolót írt
Egy élhető város
3 napja
Delawer új galériát hozott létre
Amszterdami séta
3 napja
Lilla79 élménybeszámolót írt
Az ezeregyéjszaka meséi Marokkóban
6 napja
zitary új galériát hozott létre
Agung vulkán
12 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.