» Távol

Álommelót hirdetett egy szlovén ökofalu

| | Nem érkezett még hozzászólás
Új ökoresort nyílik Szlovéniában szeptemberben, kevesebb mint egy órás autóútra Ljubljanától. A vendégek pásztorkunyhókban alszanak majd, és néhány napig ők is részesei lehetnek az ott dolgozó pásztorok mindennapjainak. De addig is meghirdettek egy álommunkát.

A Velika hegy közelében, a Kamniki-Savinja Alpok szívében nyíló környezetbarát üdülőhely egyedülálló szállást nyújt majd, de a nyitás előtt valódi állom munkát hirdetett - írja a Turizmus.com. A hely különlegessége abban áll, hogy lakói valódi pásztorkunyhókban alhatnak, a melegebb hónapokban pedig a pásztorok az ökofaluban is élnek és dolgoznak majd a vendégek körül.

A Velika planina ökofalu a szeptemberi nyitás alkalmából amolyan pr-jelleggel kitalált álláshirdetésére a világ minden részéből várja a jelentkezőket, akik kettő vagy négy héten át dolgoznak majd ezen az egyébként valóban meseszerű helyen. Így aztán persze releváns tapasztalatot vagy bármilyen különleges képességet, tudást nem is várnak el a jelentkezőktől. A szerencsés kiválasztott feladata lesz a központ ügyeinek kezelése, programok szervezése a vendégek számára, és persze gondos gazdaként vigyáznia kell majd az ökoresort állataira és felelnie a napi betevőéért - ahogy az a Facebook oldalukon található videóban is látható.

Dream job in Eco resort beneath Velika planina

Looking for a dream job?Join our team and become a shepherd in Eco resort beneath Velika planina, Slovenia!SHARE this video and do the first step toward getting the best job in the world! It’s a job for 10 candidates, which can choose to work with us for 2, 3 or 4 weeks during any season of the year, from September 2016 on. Visit our web page www.sloveniaecoresort.com for further information!Remember that we will choose only between candidates which have shared this video!

Közzétette: Eko resort pod Veliko planino/ Eco resort beneath Velika planina – 2016. március 11.

A környezetbarát turisztikai falu 24 faházban és egy nagyobb méretű sátorban kínál majd szállást. A fából készült házak mindegyikében lesz fürdőszoba, egy konyharészleg, és a teraszokat is napágyakkal szerelték fel. A vendégeket egy külön étteremben helyi ételekkel és italokkal kínálják. A látványtervekért nézegesse végig az alábbi galériánkat.

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Minden perc ajándék! Töltse a szebbnél szebb őszi napokat családjával!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
58 perce
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
1 órája
Anziano élménybeszámolót írt
Róma - ROMINA ROOMS Guest House
5 napja
trebla új galériát hozott létre
kína
9 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.