Dupla óriáskerék épült az új makaói luxuskaszinó tornyai közé

A Studio City vendégei 130 méteres magasságba emelkedhetnek a világon egyedülálló óriáskeréken. A megnyitó igazi sztárparádé volt, itt debütált Scorsese 15 perces filmje, a Meghallgatás is.

A 3,2 milliárd dollárból (903 milliárd forint) épült hotel és kaszinó az első olyan létesítmény Ázsiában, amely a filmgyártáshoz is megfelelő körülményeket biztosít.

A Melco Crown cégnek ez a harmadik kaszinója a délkelet-kínai partoknál lévő különleges igazgatású területen.

Galéria: Studio City MacauFotó: Studio City Macau

A Studio City resortot a Los Angeles-i Goddard Group tervezte. A két hoteltorony a Golden Reelhez, a világ egyetlen 8-as alakú óriáskerekéhez csatlakozik. A kerék 17 kabinja egyenként 10 utast szállít, és a 15 perces út alatt a vendégek 130 méteres magasságba emelkednek. Szintén egyedülálló a csaknem 4 ezer négyzetméteres játszótér, ami a Warner Brothers Fun Zone nevet kapta.

A Studio City nagyszabású megnyitóján debütált Scorsese 15 perces filmje, a The Audition (A meghallgatás), amely erre az alkalomra készült 70 millió dolláros költségvetéssel, írja az MTI.

A Wall Street farkasa forgatókönyvírójával, Terence Winterrel együtt készített rövidfilm főszereplői De Niro és DiCaprio, több Scorsese-mozi - köztük a Tégla, a Casino és a Nagymenők - sztárjai.

Galéria: Studio City MacauFotó: Studio City Macau

A két színész saját magát alakítja a rövidfilmben, amelyben Brad Pitt is feltűnik. De Niro és DiCaprio a filmben a frissen elkészült, Hollywood világát idéző kaszinóban találkoznak, de nem tudják, hogy mindketten ugyanazért vannak ott: egy Scorsese-film szereplőválogatására érkeztek, ugyanazért a szerepért versengenek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek