Tokió vad éjszakai életéért csak Bécsig kell utazni

Tokió vad éjszakai életéért csak Bécsig kell utazni

Tokió éjszakai életét mutatják be Pawel Jaszczuk felvételei, melyek swinger klubokban, bárokban valamint privát szexpartikon készültek. A müvész Kinky City című kiállítása a Leica Galerie Wienben látható – írja közleményében a Compress.

Fotó: Paweł Jaszczuk

 A varsói születésű, most Grazban élő Pawel Jaszczuk három éven át tanulmányozta Tokió erotikus játékoktól hemzsegő éjszakai életét. A kiállításon megtudhatjuk, a metropolisz szürke hivatalnokként, szigorú szabályok szerint élő lakói esténként hogyan élik ki szexuális fantáziáikat. Natalia Czarkowska a kiállításhoz megjelent katalógusban így ír: „Japánban soha nem terjedt el az a nyugaton jellemző felfogás, hogy a test a bűn forrása lenne".

Fotó: Paweł Jaszczuk

 "Jaszczuk felvételein tradíció és pop, fájdalom és vágyódás, szex és tabu, intimitás és anonimitás váltakozik, a képek pornográf közvetlensége, a domina játékok extrém testisége és a fétistárgyak teljes panoptikuma pedig felkavaró élménnyé teszik a fotósorozatot" – áll a közleményben.

Fotó: Paweł Jaszczuk

 A Kinky City című kiállítás Berlin, Hamburg, Tokió, Peking és Varsó után 2015. szeptember 12-ig látható a Leica Galerie Wienben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek