Új játékkal bővülve nyílt meg az osztrák Familypark

Új játékkal bővülve nyílt meg az osztrák Familypark

Március 28-án nyílt meg, és október 26-ig tart az idei szezon Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában az osztrák-magyar határ mellett. A Familypark megújult arculattal várja a vendégeket, és új látványosságokat is ki lehet próbálni. 2015-ben a Familypark látogatói felfedezőutat tehetnek a híres feltaláló, Leonardo Da Vinci világába – írja közleményében a vidámpark.

 

Leonardo repülőgépe

 

A német Gerstlauer Amusement Rides gyártotta látványosság Leonardo repülőszerkezetét formázza, főbb részei a tartóváz és az azon keresztirányban fekvő lengőkar, melynek egyik végében 12 egyszemélyes ülés található. Az indulás után a kar a levegőbe emelkedik, és a tartóváz körül forogni kezd, a gondola egészen 22 méteres magasságig repül, mielőtt újra a mélybe ereszkedne.

Fotó: FamilyparkForrás: Travelo

 Az oldalsó irányítószárny segítségével minden utas saját kezűleg irányíthatja a gondoláját, valamint hangulatától és ügyességétől függően oldalirányban hintázhat, akár egészen az átfordulásig. Ennek az egyedi irányítási lehetőségnek köszönhetően Leonardo repülőgépe megdobogtatja mind az óvatos felfedezők, mind a bátrabb légi akrobaták szívét.

 

Piazza Da Vinci

 

Leonardo repülőgépe a korhűen kialakított környezetben, a Piazza Da Vincin foglal helyet. Az új látványossághoz a középkori akvadukt, a mediterrán növényzet és a reneszánsz olasz városokra jellemző épületek szolgálnak háttérként. Az első repülőgépen kívül még sok más találmányt köszönhetünk a mesternek. Ezek közül néhány – úgy mint a fából készült daru, és a kanalas kotrógép – a Piazza körül modell formájában csodálható meg.

Hasznos infók
A több mint 145 000 négyzetméteren elterülő park látványosságai négy különböző témavilágba sorolhatók: élményvár, falusi porta, meseerdő és kalandsziget.
A szabadidőparkban 11 étterem található.
Családi nap minden pénteken, a belépőjegy 18,50 €/fő; nyugdíjasok napja minden kedden, 60 éves kor felett a belépőjegy csak 10,50 €/fő. 3 éves korig a belépés ingyenes!
További információ a Familypark honlapján.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek