Toszkán luxusnyaralás és vibrátor jár az Oscar-veszteseknek

Tegnap este nyilván minden jelölt az arany szobrocskát szerette volna hazavinni magával, és akinek ez nem sikerült, szomorúan ment haza. De nem üres kézzel! Az est házigazdája mellett a legjobb színész és színésznő, a legjobb női és férfi mellékszereplő, és a legjobb rendező díjára jelöltek, ám végül nem győzedelmeskedők, egy-egy 168 000 dollár (nagyjából 43 millió forint) értékű ajándékcsomagot vihettek haza vigaszdíj gyanánt.

Reméljük, Toszkána némi vigaszt nyújt majd a veszteseknek

Fotó: Marco Santini / Northfoto



A Vanity Fair azt írja, hogy idei volt minden idők legdrágább Oscar-vesztes csomagja, az egyes ajándékok értéke öt dollártól húszezerig terjed. A csomagban többek között egy 20 000 dolláros asztrológiai tanácsadást, egy 250 dolláros luxus-vibrátort, egy egy éven át érvényes Audi-bérletet, vagy éppen egy 28 000 dolláros bútor-utalványt is találnak a sztárok. De ami a mi szempontunkból a legérdekesebb: három fényűző utazás is bekerült az ajándékok közé.

Az egyik egy glamping (luxus kemping) csomag 12 500 dollár értékben, melyet egy észak-kaliforniai utazási iroda ajánlott fel. Privát séf, kiváló borok és hőlégballonos utazás is az ajándék részét képezi – írja a Sky News. Emellett a vesztesek a kanadai Sziklás-hegységet is beutazhatják egy vonatos úton 14 500 dollár értékben, és egy 11 500 dollár értékű olaszországi (hogy még irigyebbek legyünk: toszkán) nyaraláson is részt vehetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek