Tudsz néptáncolni? Utazz Törökországba ingyen!Tudsz néptáncolni? Utazz Törökországba ingyen!

Tudsz néptáncolni? Utazz Törökországba ingyen!

"Hiába érkezünk különböző országokból, beszélünk más nyelvet, a tánc és zene által az ilyen akadályokat könnyen legyőzhetjük" – írja honlapján az Ars Omnis kulturális egyesület. Olyan 18-25 év közötti jelentkezőket keresnek, akik jártasak a magyar néptáncban és nyitottak más ország nemzeti táncára is, és szívesen töltenének el egy hetet Törökországban ingyenesen.

"Szeretnék megmutatni, hogy milyen színes is az európai országok kultúrája, az egészséges életmódot a táncon keresztül népszerűsíteni. Ez egy kiváló lehetőség, hogy megismerjük a résztvevő országok szokásait, együtt élvezhessék szenvedélyüket, új tapasztalatokat, barátokat szerezhessenek" – írják.

Török tengerpartFotó: Peter Bischoff / Europress / Getty

 A program 2014. november 1-8-ig tart, helyszíne a törökországi Samsun, a magyar résztvevők mellett cseh, lett, szlovák, horvát és török fiatalok lesznek jelen. És ami a legjobb az egészben: az Erasmus+ program állja a résztvevők szállás és ellátás költségeit, valamint 170 euróig visszatéríti az útiköltséget is. Tehát aki tud táncolni, és szívesen megnézné magának Törökországot ingyen, jelentkezzen! Részletek itt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek