» Távol

Meleg vendégeket vár a Marriott

| | 3 komment

A Marriott-ban nincs helye az egyenlőtlenségnek. Bárki is sétáljon be, bármely szállodánk ajtaján, mindenkit egyformán üdvözlünk - ezzel a mondattal köszönti a Marriott nemzetközi szállodalánc az LMBT utazókat a külön számukra készített weboldalán, ahol az utazási tanácsok mellett esküvői helyszínekre is adnak ötleteket.

Fotó: Marriott International

A Skift.com arról ír, hogy a globális szállodalánc nagyszabású meleg-szimpátia kampányt indított június elején, ezzel is mutatva, hogy a cég alapvető értéke és vállalati filozófiájának szerves része a tolerancia és az egyenlőség gondolata. A # Love Travels nevet viselő, azonos nemű párok és a transzneműek elfogadtatására irányuló közösségi média és marketing kampánya során másságukat vállaló ismert és hétköznapi emberekről készítettek fotósorozatot és videót. A kampány arca az NBA profi kosárlabda játékosa Jason Collins, aki egy éve állt ki másságának vállalásával a nyilvánosság elé, és a hotel egyik alkalmazottja Talisha Padgett-Matthews.

Fotó: Marriott International

A hotel médiakampányában szerepel Geena Rocero transznemű modell is, aki 19 évesen operáltatta át magát nővé, és Braden Summers, a meleg párokat ábrázoló képsorozatáról ismert amerikai fotográfus. Személyes történetükről, nemi identitásuk önmaguk és környezetük előtti felvállalásáról, és közös utazási élményeikről is szólnak az oldalra feltöltött egy-másfél perces videók. A róluk készült hatalmas portréfotókat a napokban több nagyvárosi Marriott hotel falára függesztik ki, a kampány neve elé tűzött hashtag-nek köszönhetően pedig remélik, hogy a közösségi oldalakon intenzív, pozitív párbeszéd kezdődhet a témáról.

A Marriott szállodalánc évek óta fő szponzora a melegfelvonulásoknak, a hétfőn indult meleg kampánya egybeesik a júniusban zajló, több százezer embert vonzó Pride fesztiválok eseményével Washingtonban, New Yorkban és Los Angelesben.

 

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Most ajánljuk

SZILVESZTER! Rövidebb-hosszabb, busszal és repülővel! Kulturális körutazások minden igény szerint!

Laczko új galériát hozott létre
Trieszt,Miramare kastély
18 órája
wombat új galériát hozott létre
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
wombat élménybeszámolót írt
Sulawesi-Bunaken-Java-Menjangan-Bali
10 napja
MartiSatya élménybeszámolót írt
Monaco Grand Prix
18 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.