» Távol

18 emeletes hajón nyit éttermet Jamie Oliver

| | Nem érkezett még hozzászólás
A londoni séf a tengeren nyitja következő éttermét, ahol a 18 emelet magas Quantum luxus hajókon egy héten át akár négyezer utas eheti olasz fogásait.

A Royal Caribbean International bejelentette, hogy a Quantum of the Seas 2014. novemberi átadásával egyidejűleg megnyílik a világszerte ismert Jamie Oliver első étterme a tengereken – írja a Turizmus.com.

Fotó: Royal Caribbean Cruise Line

A Quantum-osztályú hajókkal – az Anthem of the Seas majd csak 2015. áprilisában indul útjára – egy új, kiterjesztett éttermi koncepciót vezetnek be, amely akár napjaink étkezés-tudatos utazóinak elvárásait is felülmúlhatja. Modern éttermei, mint pl. a Jamie's Italian, központi szerepet fognak betölteni a kisebb, változatos és még inkább személyre szabott étkezési lehetőségek között, lehetőséget adva a vendégeknek, hogy rugalmasan alakíthassák saját kulináris utazásukat.

A Quantum osztályú hajók hihetetlen méretekkel rendelkezik: 18 emelet magas, súlya több mint 167 000 tonna
A Quantum osztályú hajók hihetetlen méretekkel rendelkezik: 18 emelet magas, súlya több mint 167 000 tonnaFotó: Royal Caribbean Cruise Line

"Izgatottan várom a Royal Caribbean partnerséget, hiszen ez a brand folyamatosan feszegeti a megvalósíthatóság határait, s most új Quantum-osztályú hajóikon debütálnak első éttermeim a tengeren" – mondta Oliver. "A Royal Caribbean osztja az ételekkel és étkezéssel kapcsolatos elképzeléseimet, melynek lényege az egyszerű tálalás és friss alapanyagok egy meleg, hívogató környezetben. Izgatottan mutatom meg utasaiknak az olasz konyha iránti szeretetemet a Jamie's Italian-ben"- tette hozzá a híres londoni szakács.

2008. májusi indulása óta a Jamie's Italian lett a chef legsikeresebb éttermi koncepciója. Az étterem nagyon jó minőségű ételeiről és megfizethető szolgáltatásairól híres, ami számtalan hűséges, visszatérő vendéget nyert meg magának. Az étlapot ízletes, egyszerű olasz ételek alkotják, melyek csakis a legjobb minőségű, friss alapanyagokból készülnek, és a lezser étkezés hangulatát mindenki szereti. Ilyenek lesznek a Royal Caribbean hajók fedélzetén található éttermek is.

Jamie Oliver olasz étterme
Jamie Oliver olasz éttermeFotó: Royal Caribbean Cruise Line

A Royal Caribbean Dynamic Dining koncepciója a Quantum of the Seas és az Anthem of the Seas fedélzetén olyan gazdag választékot biztosít a vendégeknek, mint a nagy világvárosok. Egy új foglalási rendszernek köszönhetően a vendégek saját maguk alakíthatják majd vacsora-beosztásukat.

A 18 emelet egyikén dodzsem, görkorcsolya pálya és egy szabadesés szimulátor is helyet kapott
A 18 emelet egyikén dodzsem, görkorcsolya pálya és egy szabadesés szimulátor is helyet kapottFotó: Royal Caribbean Cruise Line

A Quantum-osztály 2014. őszén debütál a Quantum of the Seas átadásával, melyet testvér-hajója az Anthem of the Seas követ 2015. tavaszán. A Quantum hajók 18 emelet magasak, 167.800 bruttó regiszter-tonnát nyomnak, utas kapacitásuk 4.180 fő két fő/kabin elhelyezéssel és 2.090 kabin található a fedélzeten. A Quantum of the Seas New York kikötőjéből, Cape Liberty-ből fog hajózni 7 és 12 éjszakás útvonalakon a 2014/15-ös téli szezonban. Az Anthem of the Seas bázis kikötője az angliai Southampton lesz 2015. áprilisától, és a Földközi-tenger útvonalain fog hajózni egész nyáron, mielőtt még a téli hónapokra áttelepül Fort Lauderdale-be, Floridába.

További híreket a  Turizmus.com  oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig  iratkozzon fel  a Turizmus Panoráma Bulletinre!

Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre! Travelo
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Travelo - Leggyakoribb keresések

Szóljon hozzá!

Kapcsolódó ajánlat

Most ajánljuk

Akciós wellness Foglalj szállást Mórahalmon, és vásárold meg fürdőjegyed mindössze 500 Ft-ért!

cobranco élménybeszámolót írt
Lagunák között (Görögország)
3 napja
cobranco új galériát hozott létre
Lagunák között (Görögország)
3 napja
Anziano élménybeszámolót írt
Róma - ROMINA ROOMS Guest House
8 napja
trebla új galériát hozott létre
kína
12 napja

Blogok

Világörökség Szingapúr botanikus kertjei

Nyolcvankét lenyűgöző hektár tanösvényekkel. De hogy jön ide a kaucsuk?

Utazásom blogja Kőröl-kőre lépkedve télen a Velencei-hegységben

A pákozdi ingókövek ködben is jól mutatnak.

Travelhunter Kék lagúna Izlandon

Ha gyengénk a szilícium-dioxidos iszapmaszk-pakolás, itt a helyünk.

TravelBug Autós túra az USA délnyugati államaiban

Ez már a nyolcadik rész, ezúttal El Pasóval. Visszatekintés képekkel és leg-ek listájával.