Zombi szellemvasút épül Bécsben

Már javában épül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút, amely Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútja is egyben. Várhatóan májustól üzemel, a park március idusán nyit.

Több mint 100 ezer euróba kerül a bécsi Práter legújabb attrakciója, a Zombi Szellemvasút (Zombies Geisterbahn), amelyet várhatóan májustól vehetnek birtokba a hátborzongásra vágyók. Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szellemvasútjában a legújabb effektek és animált figurák között vonatoznak végig a látogatók, miközben pörögnek - forognak alattuk a kocsik és időnként szédítő sebességgel száguldanak – az épületből kifelé.

Óriáskerék, ami nélkül nem vidámpark a vidámpark
Galéria: Bécs, új attrakciók a Práterben
Fotó: Norbert Kössler

A Práter másik újdonságára, a Sky Divingra őszig kell várni, de aki kibírja, az mindenféle segédeszköz nélkül élheti meg a repülés élményét. Egy hatalmas függőleges szélcsatornában repítik ugyanis a magasba a bevállalós látogatókat. De nemcsak a felnőttekre, a gyerekekre is várnak új élmények. Ők a Lollipop Toronyból (Kinderturm Lollipop) vethetik a mélybe magukat – hogy egy nagy, puha matracon landoljanak. A Laserspy-jal pedig az ügyességüket tehetik próbára.

A park idén is március 15-től várja a szórakozni vágyókat. A vidámpark területére a belépés ingyenes, jegyet az egyes attrakciókra kell váltani. A jegyárak többnyire másfél és 5 euro közöttiek, az attrakciók nagy része délelőtt tíztől éjjel egyig üzemel, de ez az időjárás függvényében változhat. Legismertebb és messziről látható látványossága az óriáskerék, melyet 1897-ben építettek, tetejéről zseniális kilátás nyílik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek