Ingyen ebéd egy éven át egyetlen repjeggyel

Ahelyett, hogy repülésre váltotta volna első osztályra szóló jegyét, inkább a VIP váró szolgáltatásait élvezte egy kínai férfi. Közel egy évig csinálta, mire valakinek feltűnt, hogy eszik és iszik, de nem repül.

Sajátos módját választotta a spórolásnak egy kínai férfi a Senhszi tartományban található Hszian nagyváros repterén. Vásárolt magának egy repjegyet az első osztályra, hogy aztán ingyen egyen-igyon a légikikötő VIP várótermében, közel egy éven át – írja a Relax.com.

Az utazás időpontját több mint háromszázszor módosította a repjegy tulajdonosa, hogy minden nap be tudjon vele menni az üzleti és első osztályon utazók számára fenntartott váróba, ahol ingyenes finom falatok várták. A többi utassal ellentétben emberünk azonban nem szállt fel a repülőre. Amikor pedig a jegy érvényessége a végéhez közeledett, a találékony utas egyszerűen visszamondta azt, és visszakérte az árát, mondván, mégsem szeretne elrepülni.

Egy kis ügyintézés és máris lehet menni enni (képünk csak illusztráció)
Galéria: Ingyenkaja egy évig a reptéren
Fotó: Jon Feingersh / Northfoto

A szokatlan eset a China Eastern Airlines egyik alkalmazottjának tűnt fel, aki úgy határozott, utánajár a dolognak. A légitársaság szóvivője elmondta, nem volt rá módjuk, hogy megakadályozzák ezt, akkor sem, ha a férfi kifejeztten azzal a szándékkal foglalta át újra és újra repjegyét, hogy a VIP váróban csemegézzen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek