Ez lenne a világ legizgatóbb hotelszobája?

A világ legszexisebbnek választott hotelszobája szakít minden erotikával kapcsolatos sztereotípiával. Vad színek és félhomály helyett letisztult vonalakkal és napfénnyel hódít.

 

Vágykeltő, buja színek, lágyan omló drapériák, vadító ágynemű, romantikus hangulatvilágítás... Na, ezek mind nincsenek a világ legszexisebb hotelszobájának kikiáltott londoni Blakes Hotel Korfu lakosztályában. Van helyette padlóváza, hófehér baldachin és gyöngyházfényű szekrények. Stílusosnak stílusos, de abban mi nem vagyunk egészen biztosak, hogy mindenki erről álmodozna, mint a legvadabb légyottok helyszíne.

Korfu lakosztály a Blakes Hotelben. A további képekért kattintson, mutatunk ennél dögösebb szobát is!
Galéria: Szexi hotel szobák
Fotó: Blakes London / Facebook.com

 

Pedig a The Smith's Hotel Awards bírái cseppet sem prűdek: volt köztük burlesque-sztár, divatblogger és egy luxusfehérneműket gyártó cég elnöke is – írja a Cnn.com. A szexis hotelszoba ismérvei között az egésznapos fetrengésre csábító ágy éppúgy szerepel, mint az izgalmas berendezés, a különleges részletek és az intim hangulat is. Ezek figyelembevételével nyert a Blakes Hotel hófehér lakosztálya. Pedig versenyben volt a buja Ca Maria Adele Hotel Velencében, és a Dominikai Köztársaság álomresortja, a Secret Bay is. Előbbi végül a második, utóbbi a harmadik helyzett lett.

Nézze meg a fenti képre kattintva az első három helyezettet, és szavazzon, önt melyik szoba indítja be leginkább a dobogósok közül!

Tényleg a londoni a legszexibb szoba amit valaha látott?

Igen! - 13
A velencei izgibb. - 20
A dominikai izgibb. - 67
Ezek közül egyik sem szexi. - 36

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek