Petíció a lelakott párizsi Disneylandért

Omladozó falak, egyre gyakrabban meghibásodó játékok és szerelvények, drága és egyre silányabb minőségű étkek. A párizsi Disneylandet az elmúlt húsz év alaposan megviselte, ezért több mint ötezren petíciót írtak a vidámpark megmentéséért.

Kattintson további fotóért!
Galéria: Petíció a lelakott párizsi Disneylandért
Fotó: Disneyland Paris Facebook

 Több ezer vidámpark rajongó írta alá azt a petíciót, amelyben követelte, hogy a párizsi Disneyland vezetősége azonnal tegyen valamit az egyre gyengébb minőségű szolgáltatások és a vidámpark lelakott állapota ellen - írja a brit Aol Travel online.

A vidámpark egyik belga törzsvendége, Guillaume Gallant kezdeményezte a petíció megírását, miután egy este csalódottan távozott a parkból. A petícióban omladozó falakról, az egyre gyakrabban meghibásodó játékokról, szerelvényekről és azok lepusztult állapotáról is ír, de megemlíti az egyre silányabb minőségű ételeket és az egyre gyakrabban eltörölt színpadi programokat, amelyek korábban rendszeresek voltak a párizsi témaparkban.

A több mint 5000 aláírással megtámogatott "Mentsük meg a párizsi Disneyland" címet viselő beadványt hat nyelvre fordították le, és a kaliforniai Walt Disney Company vezérigazgatójának Bob Igornak küldték el. A Daily Mail arról is ír, hogy a látogatók a parkban található étkezdék árait is túlzottnak tartják, megemlítve azt, hogy bár este 11 óráig tart nyitva a vidámpark, a falatozók, éttermek már fél nyolckor lehúzzák a rolót, így az utolsó három órában hiába szeretne valaki vacsorázni, az utóbbi időben már ezt sem teheti meg.

A tavaly huszadik születésnapját ünneplő élménypark szóvivője a sajtóban elterjedt petícióra reagálva azt mondta, hogy komolyan veszik a látogatók észrevételeit, kritikáit és ezeket figyelembe véve igyekeznek a jövőben szolgáltatásaikon javítani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek